Skip to content
Newsfeed

De Nike Air Max 1 ‘Greyscale’ is nu verkrijgbaar

2 april 2024 09:52
De Nike Air Max 1 ‘Greyscale’ is nu verkrijgbaar

Het silhouet uit 1987 brengt een frisse toevoeging aan zijn legendarische collectie met de Nike Air Max 1 ‘Greyscale’. Deze uitvoering combineert een tijdloze uitstraling met moderne stijl, wat resulteert in een bekende en vernieuwende uitstraling.

🎨 Colorway: Bone/Iron Grey – Cashmere – Photon Dust – Summit White
#️⃣ Stylecode: HJ3498-007
📅 Release: 30 maart 2024

De sneaker onderscheidt zich met een basis van warmwit mesh, wat zorgt voor een lichte en ademende basis. De weelderige overlays van getrommeld leer versterken dit. Daarnaast voegt de neutrale grijze suède mudguard een subtiel laagje textuur toe. Daardoor wordt de sneaker omhuld in een vleugje tijdloze charme.

Verder ontstaat een opvallend contrast door de ‘Iron Grey’ Swooshes. Gemaakt van ruig suède, springen ze direct in het oog op de middenvoet. Deze diepe tint loopt door naar het gladleren paneel bij de vamp. Hierdoor wordt het ontwerp bevestigd in een boeiende mix van materialen en kleuren.

Het monochrome kleurenpalet krijgt een subtiele onderbreking door een vleugje ‘Cashmere’. Dit is een zachte, warmte tint die de tussenzool en veters een verfijnde, verouderde uitstraling geeft. Deze unieke combinatie van elementen geeft de sneaker een eigen identiteit en maakt het een stijlvolle keuze voor elke gelegenheid.

De Nike Air Max 1 ‘Greyscale’ dropte 30 maart 2024 bij JD Sports. Mocht je de release gemist hebben, geen stress! De sneaker is nog in diverse maten te verkrijgen bij JD Spots. Klik op de knop hieronder en bekijk de ‘Greyscale’ colorway.

Ontdek ook via de knop hieronder welke andere Air Max 1 releases je binnenkort kunt verwachten!

Nike Air Max 1 'Greyscale Sail' HJ3498-007
Air Max 1 'Greyscale Sail' logo
Air Max 1 'Greyscale Sail' buitenzool
Nike Air Max 1 'Greyscale Sail' bovenwerk
Nike Air Max 1 'Greyscale Sail'
Nike Air Max 1 'Greyscale Sail' Swoosh
Nike Air Max 1 'Greyscale Sail' veters
Nike Air Max 1 'Greyscale Sail' Air unit