Skip to content
Newsfeed

Een nieuwe JJJJound x New Balance 990v3 komt eraan

10 februari 2022 13:53
Een nieuwe JJJJound x New Balance 990v3 komt eraan

JJJJound en New Balance slaan wederom hun handen ineen. Het streetwear label uit Montreal heeft, vlak na hun samenwerking met A Bathing Ape, een volgende collab met New Balance aangekondigd. De twee pakken dit keer de 990v3 aan.

De 990v3 verschijnt in een groene colorway. Het materiaal op het bovenwerk bestaat uit mesh, leer en suède. Het mesh en het suède hebben dezelfde kleur groen. Het groen dat op de lederen overlays te zien is, is wat donkerder. JJJJound staat bekend om hun minimalisme en dat is ook terug te zien op dit paar.

De heeltab is lichtgrijs en reflecteert als er licht op schijnt. Ook de tong is grijs. Op de tong staat het New Balance logo. De bovenste veterogen zijn gemaakt van hetzelfde grijze materiaal als het label op de tong. De veters van dit paar zijn in een lichte crème kleur.

In tegenstelling tot de veters is de middenzool wel in het wit. De Encap-tussenzool heeft wel de lichte crème kleur van de veters. Tot slot is de buitenzool zwart, net als de voering en de binnenzool. Het JJJJound logo is terug te zien op de zwarte binnenzool.

De JJJJound x New Balance 990v3 heeft nog geen officiële releasedatum. Wel wordt het paar dit jaar nog verwacht. Tot die tijd kunnen we een kijkje nemen naar de eerste beelden van het paar.

JJJJound x New Balance 990v3