Skip to content
Upcoming

Foto’s van een mogelijke nieuwe colorway op de Nike Blazer Mid ’77 Vintage zijn verschenen!

31 januari 2020 12:32
Foto’s van een mogelijke nieuwe colorway op de Nike Blazer Mid ’77 Vintage zijn verschenen!

Nike heeft al een heel aantal sneakers gereleased dit jaar, waaronder ook de Nike Blazer Mid. Er zijn nu foto’s opgedoken van een nieuwe colorway van de klassiekers. De sneaker die al heel wat jaren mee gaat heeft nu opvallende details, maar is toch nog steeds zeer bescheiden. Ben jij benieuwd naar de sneaker? Je kan de nieuwe colorway onderaan het blog bekijken!

Een van de eerste basketbalschoenen van Nike is de Nike Blazer. De sneaker werd uitgebracht in 1973 en werd voor het eerst gedragen door de basketballer George Gervin en is verkrijgbaar in een hoge en een lage variant. De klassieker staat bekend om de oversized Swoosh en de rubberen zool. Ondertussen is de Blazer gebruikt voor samenwerkingen en is ‘ie ook meerdere malen opnieuw gereleased in heel veel verschillende colorways. De tijdloze Blazer is zelfs omgezet tot een skateboard sneaker.

Blazer Mid Sketch | Closer Look

Als we kijken naar deze colorway van de Nike Blazer zien we meteen de opvallende Swoosh. Deze is rood van kleur en heeft het effect alsof deze ingekleurd is. Verder zijn er op de sneaker een aantal ”geschreven” details te zien, bijvoorbeeld ‘Nike Blazer Mid’, ‘1977’ en op de middenzool is een pijl te zien naar te zool waarop ‘Outsole’ geschreven lijkt te staan.

Wanneer de sneaker uitkomt is nog onbekend, een prijs of waar de sneaker verkrijgbaar zal zijn is ook nog onduidelijk. Houd daarom onze releasekalender en de social media in de gaten om op de hoogte te blijven!


Nike Blazer Mid
Nike Blazer Mid
Nike Blazer Mid
Images by Nike