Skip to content
Upcoming

Een kijkje naar de Fragment Design x Air Jordan 3 Sample

15 mei 2020 15:06
Een kijkje naar de Fragment Design x Air Jordan 3 Sample

Niet heel lang geleden kwam Hiroshi Fujiwara met een ontwerp voor een voorbeeld fragment op de Air Jordan 3. Helaas is dat paar nooit in productie gekomen, want het paar viel zeker in de smaak. De sneaker had namelijk hetzelfde kleurenschema als de colorway van The Fragment x Air Jordan 1 dat voor velen als een heilig paar wordt beschouwd. Nu is het weer zo ver en heeft de Japanse streetwear designer op zijn instagram de (nog niet uitgebrachte) nieuwste Air Jordan 3 samenwerking laten zien.

Wat kan Hiroshi Fujiwara niet? De Japanse streetwear-ontwerper, muzikant, influencer en oprichter van het Fragment Design van modemerken. Hij staat bekend als de ‘Godfather of Harajuku’, die samen heeft gewerkt met Nike, Burton, Levi’s, Stussy, Supreme en noem maar op, evenals de beroemdste artiesten die je maar kan bedenken. Wij snappen waar ze de naam vandaan halen, en de ontwerper verdient het om die naam op zich te dragen.

Fragment x Air Jordan 3

In vergelijking met zijn vorige look is dit een compleet andere colorway. Dit Fragment Design x Air Jordan 3 heerlijke monster wordt bedekt met een antraciet suede materiaal over het grootste deel van het bovenwerk. Dit wordt samen verwekt met donkergrijze leren overlays op de neus en de hiel. Voor meerdere en extra details zijn er perforaties geplaatst op de hiel en het oog. Daarin zie je een bliksemschichtlogo van The Fragment in de laterale hiel en witte tekst boven de Air Max eenheid op de tussenzool. Het heeft een strakke colorway die je look helemaal zou afmaken.

Release

Of het paar daadwerkelijk door zal gaan en zal worden geproduceerd, weten we nog niet. Maar die informatie zal snel volgen als het ligt aan de heerlijk designer en het nooit teleurstellende Air Jordan merk. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zo ben en blijf je altijd up to date.

Image by: Hiroshi Fujiwara