Skip to content
Upcoming

Een blik op de J Balvin x Air Jordan 2 collectie

12 september 2022 09:37
Een blik op de J Balvin x Air Jordan 2 collectie

De J Balvin x Air Jordan 2 collectie werd voor het eerst aangekondigd in november 2021. Nu, bijna een jaar later, is de collectie compleet. Dit is wat je kunt verwachten:

J Balvin, de Prins van Reggaeton, is eindelijk terug – dit keer met zijn vervolg op zijn AJ1 High collab. De hele collectie komt op donderdag 15 september 2022 uit.

De collectie bestaat uit een Air Jordan 2, een aantal kleding items en een paar bijpassende Super Play sandalen. De J Balvin x Air Jordan 2 komt in een ‘Celestine’-colorway en kleurt hemelsblauw. De wolkenprint op de hiel geeft de sneaker een unieke twist.

De Rainbow-gekleurde stiksels zorgen voor een opvallende touch. Balvin’s kenmerkende smiley verschijnt op de hiel. Op de toebox zien we zijn logo, dat oplicht in het donker. Over glow-in-the-dark gesproken: de buitenzool licht ook op in het donker.

Om de Balvin-vibe te voelen, komt de collectie ook een paar slippers met een iconisch riempje. Ook komt het regenboogstiksel terug op de slides. De collectie komt met een varsity jack, T-shirts, hoodies, accessoires en zelfs een basketbal.

Zoals reeds vermeld, komt de J Balvin x Air Jordan 2 collectie uit op donderdag 15 september 2022. Je kunt alle stukken via Nike SNKRS verkrijgen en bij geselecteerde retailers. Klik op de knop aan de zijkant voor meer informatie over de release.

Hieronder tonen wij je de collectie. Neem ook eens een kijkje op onze nieuwspagina en lees meer nieuwsberichten als deze.

J Balvin x Jordan