Skip to content
Brand

Een blik op de Converse festival collectie

12 juni 2023 20:54
Een blik op de Converse festival collectie

Het festivalseizoen is in volle gang! Daarom heeft Converse een speciale categorie gemaakt voor festival items en sneakers. In de Converse Festival items collectie kun je op één pagina inspiratie opdoen voor allerlei nieuwe kicks, handige accessoires en zomeroutfits.

Om je te helpen kiezen, hebben we onze top tien Converse festival items voor de zomer op een rijtje gezet!

Converse Festival Pieces

Chuck 70 ‘Smoothie’

Converse Festival Pieces

Laten we beginnen met een sneaker die een zomerse update heeft gekregen: De Chuck 70. De schoen heeft een bovenkant met een ‘smoothie’ patroon, bestaande uit graphics van bloemen en fruit. Een vrolijke sneaker, ideaal voor je volgende festival!

All Star Move Platform ‘Smoothie’

Converse Festival Pieces

De All Star Move Platform heeft ook een festival smoothie print gekregen. Het bovenwerk is zwart en is versierd met fruit en bloemen. De platformzool zorgt voor extra demping en comfort en geeft de sneaker een unieke uitstraling.

Grow Together Oversized Shirt

Converse Festival Pieces

Vier het seizoen met dit shirt met opvallende bloemenafbeeldingen. Het item heeft een losse pasvorm en is gemaakt van katoen. Combineer het shirt met een loose-fit jeans en je favoriete sneakers en voilà!

All Star Festival Floral

Converse Festival Pieces

Een andere opvallende pick uit de Converse Festival collectie, is de All Star ‘Festival Floral’. De sneaker heeft een neutrale colorway en komt met opvallende details op de kraag. De bloemenaccenten geven het ontwerp een zomerse look. Ook vind je de woorden ‘Festival Smoothie’ op de binnenkant van de tong.

Chuck 70 Plus Colorblock

Converse Festival Pieces

De Chuck 70 Plus is een update van een klassieker en combineert iconische kenmerken met een vooruitstrevend ontwerp. De combinatie van de patches met verschillende kleuraccenten maakt de sneaker perfect voor het festivalseizoen.

Gran Craft Standard Fit Shirt

Converse Festival Pieces

Dit luchtige T-shirt is perfect voor een dagje op het festival. Het is basic designkan gemakkelijk gecombineerd worden in diverse outfits. Op de borst is het Converse logo geplaatst.

All Star Move Platform Daisy Cord

Converse Festival Pieces

Deze All Star Move Platform is uitgevoerd in boohoo-stijl. Het gehaakte katoenen bovenwerk en de kleine gouden details maken het ontwerp compleet.

Run Star Legacy CX Platform

Converse Festival Pieces

De Run Star Legacy CX is de nieuwste versie van de best verkopende Run Star Hike model en combineert een opvallend platformontwerp met hoog comfort. Het silhouet heeft een geborduurd bovenwerk met vlinders en komt met paarse details op de middenzool.

Graphic Tote

Converse Festival Pieces

Bij de Converse Graphic tote bag van gerecycled 900D polyester ligt de nadruk op de afwerking en het materiaal. Dankzij de brede hengsels is het ook comfortabel om de tas over de schouders te dragen. De graphic tote bag is perfect voor de zomer.

Chuck Taylor All Star Lift Platform Daisy Cord

Converse Festival Pieces

Tot slot krijgen ook de platform Chucks een nieuw ontwerp in boohoo-stijl, net op tijd voor het festivalseizoen! Het gehaakte katoenen bovenwerk en de subtiel glanzende gouden details geven het silhouet de finishing touch.

Welke van de Converse Festival Pieces vonden jullie het beste? Zoals altijd wensen we jullie veel plezier met shoppen – en feesten! Deel je festivalstyles ook met ons op Instagram @sneakerjagers.