Skip to content
Upcoming

Een Air Force 1 Low Two Pack voor Single Day!

11 november 2018 11:56
Een Air Force 1 Low Two Pack voor Single Day!

De jaarlijkse Singles Day in China staat voor de deur en Nike Jordan komt met een overvloed aan special releases. Want er is geen betere manier om het single leven te vieren met een gloed nieuw paartje sneakers, toch? De nieuwste Single Day sneakers is een two pack van speciale Air Force 1 Lows. Het pack bevat een full white uitvoering en een full black uitvoering, beide voorzien van de standaard leren AF1-constructie. De sneakers krijgen speciale details, namelijk de opvallende studs in de vorm van sterretjes. Op de witte AF1’s zullen dit zilvere sterren zijn, en op de zwarte uitvoering komen gouden sterren.

Nog meer details, die het luxe design aanvullen zijn de glinsterende metallic labels op de tong. Beide uitvoeringen bevatten de klassieke witte Air Force 1 middenzool en buitenzool. Het two pack zal worden uitgebracht op Singles Day, 11 november, in China. Een wereldwijde release zal mogelijk later deze winter volgen. Houd voor updates onze blogs in de gaten!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike Air Force 1 Low

Releasedatum: TBA
Prijs: TBA
Stylecode: AR0639-100

Nike Air Force 1 Low

Releasedatum: TBA
Prijs: TBA
Stylecode: AR0639-001

Images by: SneakerNews