Skip to content
Upcoming

Early look: Nike SB Dunk Low ISO ‘Infrared’

29 januari 2020 16:45
Early look: Nike SB Dunk Low ISO ‘Infrared’

De Air Max 90 ‘Infrared’ wordt natuurlijk dit jaar verwacht, maar is tot vandaag de dag nog niet bevestigd. Kan je nou niet wachten dan komt op 1 februari 2020 de Nike SB Dunk Low ‘Infrared’ uit!

Air Max 90 x Nike SB

Een kleine 30 jaar kwam de eerste Air Max 90 uit in de welbekende ‘Infrared’ colorway. Een schoen die destijds bedoeld was als hardloop schoen, maar vandaag de dag is het een echte lifestyle sneaker geworden. Deze colorway is nu dus vertaald naar de Dunk, en wij hebben hem al in de handen!

Dunk SB & Air Max 90 Infrared

Wat als eerste opvalt is hoe goed de vertaling van de colorway is gegaan en hoe goed hij op het model past. Maar niet alleen de colorway is overgenomen ook zijn de materialen nagenoeg gelijk, voor zover het natuurlijk mogelijk. De basis van de sneaker, zowel de underlay als de voorste overlay, komt in een lichtgrijze kleur en is gemaakt van suède. Op de Air Max 90 is de toebox en het achterste gedeelte van mesh gemaakt. Op de Dunk is dit ook zo, wel is het redelijke dichte mesh, maar dit is logisch aan gezien het een skateschoen is en dit voor meer duurzaamheid zorgt. Het achterste paneel komt in een zwarte kleur, deze kleur is op de Air Max 90 terug te vinden op de mudguard. Natuurlijk mag de felle ‘Infrared’ kleur niet ontbreken, deze is dan ook terug te vinden op de tong, heeltab en de outsole.

De sneaker is een ‘Orange Label’ release, dit betekend dat de Dunk Low ‘Infrared’ bij de betere skateshops uit zal komen zoals 24/7 Premium! Zoals we gewend zijn van deze shops komt de sneaker eerst in-store, wanneer er paartjes over zijn is een online release mogelijk. Check hier onder onze foto’s en ga direct door naar de storelist!


Nike SB Dunk Low ISO 'Infrared'

CD2563-004 · Prijs vanaf €240,-

Naar alle aanbieders
Dunk Low 'Infrared'
Dunk Low 'Infrared'
Dunk Low 'Infrared'
Afbeeldingen: Sneakerjagers