Skip to content
Upcoming

De Nike Dunk Low ‘Hyper Cobalt’ komt uit in 2021

10 december 2020 13:54
De Nike Dunk Low ‘Hyper Cobalt’ komt uit in 2021

De Dunk Hype eindigt niet in 2020, maar gaat mee naar 2021. Er staan namelijk al enorm veel mooie Dunk colorways op ons te wachten. Één daarvan is geïnspireerd op een bekende colorway uit 1985.

Deze colorway kunnen we kennen van de Air Jordan 1 High Retro ‘Royal’. Deze colorway zagen we voor het eerst in 1985. Later werd deze colorway opnieuw uitgebracht in 2001, 2013 en 2017. Nu drie jaar later zien we deze populaire colorway terugkomen op de Nike Dunk Low.

Nike Dunk Low ‘Hyper Cobalt’

Het bovenwerk van de Dunk Low ‘Hyper Cobalt’ is voor een groot deel gemakt van leer. De toebox, midfoot, gebied rondom de enkel en de tong zijn zwart gekleurd, terwijl de rest van de sneaker een donker blauwe kleur heeft gekregen. De Nike branding is geplaatst op de tong en hiel in het zwart. Kijkend naar de zool zien we dat er gebruik is gemaakt van een witte midsole en blauwe outsole.

Een releasedatum is nog niet bekend gemaakt voor de Nike Dunk Low ‘Hyper Cobalt’ en is het dus even wachten op meer informatie. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten om nooit meer een sneaker release te missen.


Dunk Low 'Hyper Cobalt'
Dunk Low 'Hyper Cobalt'
Dunk Low 'Hyper Cobalt'
Dunk Low 'Hyper Cobalt'
Images by Repgod888