Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 90 ‘Bacon’ gaat in maart 2020 zijn comeback maken

3 januari 2020 15:15
De Nike Air Max 90 ‘Bacon’ gaat in maart 2020 zijn comeback maken

UPDATE: Volgens verschillende bronnen is de release van de Air Max 90 ‘Bacon’ voorlopig of volledig geschrapt! Wanneer er nieuwe info is vindt je dit natuurlijk op de socials!


2020 is net van start gegaan, dus het zal nog wel eventjes duren voordat het weer Air Max Day is, maar het ziet er naar uit dat we ons al mogen opmaken voor een oude bekende. Volgens py_leaks maakt in maart 2020 namelijk de Nike Air Max 90 ‘Bacon’ zijn comeback.

De sneaker werd oorspronkelijk in 2005 met de ondertussen gesloten sneaker boetiek ‘Dave’s Quality Meat’. De samenwerking is zo populair dat paartjes van de oorspronkelijke release aardig wat geld opleveren als je ze doorverkoopt.

Helaas zijn er momenteel nog geen afbeeldingen van de samenwerking naar buiten gekomen, maar wij verwachten dat de sneaker er niet heel anders uit zal zien als de eerste versie. Het originele model beschikte over een bovenwerk van leer en suède in de kleuren rood, roze, beige en bruin. Wij verwachten dat ook de re-release over deze elementen zal beschikken.

Verder is er jammer genoeg nog vrij weinig bekend. Ook een officiële releasedatum is nog niet bekend, alleen dat Nike Air Max 90 ‘Bacon’ waarschijnlijk in maart 2020 zal uitkomen via Nike. Houd tot die tijd goed Sneakerjagers in de gaten voor het laatste nieuws over deze samenwerking. Scroll naar beneden voor het bericht van py_leaks.Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date