Skip to content
Newsfeed

Dit is de Sneakerjagers Sneaker of the Year 2023

30 december 2023 12:00
Dit is de Sneakerjagers Sneaker of the Year 2023

De Sneakerjagers Sneaker of the Year 2023 is bekend! Voordat we het glas heffen om 2024 in te luiden, werpen we eerst een blik op de sneaker die alle rondes heeft overleefd en benoemd kan worden tot de Sneakerjagers Sneaker of the Year 2023. We zagen in 2023 veel unieke releases voorbij komen waaronder de terugkeer van de Air Max 1 en de geliefde adidas Samba OG. Maar er was één sneaker die er voor jullie echt uitsprong!

De afgelopen weken hebben jullie actief gestemd op maar liefst 32 sneakers in onze app. De sneakers waren stuk voor stuk zorgvuldig geselecteerd door het team van Sneakerjagers en waren verdeeld over vijf rondes. Iedere ronde kreeg je de kans om je stem uit te brengen in de Sneakerjagers app op de release die volgens jou een plekje in de volgende ronde verdiende.

Als je bij het stemmen je gegevens hebt ingevuld, maakte je kans om de uiteindelijk gekozen Sneaker of the Year 2023 te winnen in jouw eigen maat! Hoe vaker je hebt gestemd, des te groter de kans op het winnen van de desbetreffende sneaker in samenwerking met StockX wordt weggegeven.

We zullen niet langer wachten met het bekendmaken: de Sneaker of the Year 2023 is geworden de Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG SP WMNS ‘Olive’.

Gefeliciteerd aan de winnaar @maurice109! Je krijgt de Sneaker of the Year 2023 in jouw maat toegestuurd! Check je mail voor een persoonlijk bericht.

Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG SP WMNS ‘Olive’

De ontwerpen van Travis Scott en Jordan Brand zijn al jaren lang één van de populairste sneakers op de markt. De Air Jordan 1 Low OG SP WMNS ‘Olive’ was geen uitzondering en was binnen enkele seconden uitverkocht. Er gingen geruchten rond dat dit het laatste gezamenlijke ontwerp zou zijn van de rapper uit Houston en Jordan Brand. Maar niets bleek minder waar!

#️⃣ Stylecode: DZ4137-106
📅 Release: 26-04-2023

Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG SP WMNS 'Olive'

DZ4137-106 · Prijs vanaf €355,-

Naar alle aanbieders

Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG SP WMNS 'Olive'

We willen iedereen bedanken die heeft gestemd voor de Sneakerjagers Sneaker of the Year 2023. We kijken uit naar wat 2024 ons zal brengen, maar nu is het moment aangebroken om te proosten! Een feestelijke jaarwisseling gewenst en tot in het nieuwe jaar!

Blijf ons zeker volgen; we houden je als eerste op de hoogte van alle sneakerupdates in 2024!

Benieuwd naar de verhalen achter alle 32 sneakers die door het Sneakerjagers team geselecteerd zijn? Klik dan op de knop hieronder.