Skip to content
Upcoming

Deze Nike Air Max Tailwind IV LX is nu verkrijgbaar

16 maart 2020 22:21
Deze Nike Air Max Tailwind IV LX is nu verkrijgbaar

De Tailwind heeft al veel colorways en make overs mogen meemaken, en opnieuw mogen wij boffen want Nike heeft de Air Max Tailwind IV LX gedropt. Dit prachtige paartje is voor vrouwen verkrijgbaar vanaf 135,- en je kan ze vinden via Nike.com.

Maart is Nike Air Max Month

Nike houdt zeker niet van stil zitten, de colorways en verschillende modellen blijven maar komen. En dan hebben we het nog niet eens over de samenwerkingen. Nu Air Max Month is begonnen en je kan inmiddels wel zeggen dat maart de maand van Nike is. Er staat nog veel meer op de planning.

Nike WMNS Air Max Tailwind IV LX | CK2601-001

De sneaker is nogal bijzonder. Dat is ook zeker terug te zien in het uiterlijk. Het is namelijk de eerste sneaker waarbij er gebruik is gemaakt van een Air-Unit in de tussenzool. In 1991 maakte hij de IV zijn debuut, dit gebeurde 21 jaar na de eerste Tailwind versie. De opvallende ribbels en zichtbare Air-Units zijn echte kenmerken van de sneaker. De IV LX geeft de late ’90s klassiekers een frisse en verse finish en een opwindend nieuwe persoonlijkheid. De Swoosh is verkleind en vind je terug op verschillende en meerdere plekken op de sneaker. Met een “Black/Barely Rose/ Fossil Stone/ Metallic Gold” colorway is de sneaker zeker niet saai.

Release info

Het toffe paar is al verkrijgbaar. Ze zijn via Nike.com en diverse geselecteerde Nike-retailers te krijgen vanaf 135,-. Ze vallen bij meerdere in de smaak dus wees er snel bij. Voor je het weet grijp je mis. Ben je benieuwd of jouw maat er tussen zit? Hieronder vind je een linkje, klik je daarop dan zie je alle informatie die je nodig hebt. Ook voor de nieuwste nieuwtjes en sneakers houd onze releasekalender in de gaten. Zo ben je altijd up to date.

Nike WMNS Air Max Tailwind IV LX

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images by Nike