Skip to content
Upcoming

Deze Nike Air Max 90 is bedekt met Air Bubbles

5 februari 2020 21:49
Deze Nike Air Max 90 is bedekt met Air Bubbles

Nike heeft echt een fantastische colorway van de Air Max 90 voor ons klaarstaan! Zoals velen al weten viert de AM90 in 2020 haar 30e verjaardag. Om deze reden heeft Nike al verschillende colorways van de klassieker gereleased en er komen er nog een vele dope colorways aan. Lees verder en bewonder één van de nieuwe colorways van deze iconische Air Max sneaker: De Nike Air Max 90 Bubble.

De AM90 is één van de bekendste modellen van Nike, de sneaker is ontworpen door Tinker Hatfield. Na al die jaren zijn er een hoop kleuren, structuren en samenwerkingen losgelaten op de iconische sneaker. De sneaker is voor het 30 jarige bestaan opnieuw geschetst, de vorm en de constructie komen overeen met de Air Max 90 van dertig jaar geleden. Je ervaart dezelfde strakke look en het comfort van de sneaker.

CT5066_100_E_PREM (660×660)

Nike Air Max 90 Bubble | Closer Look

Deze te gekke colorway heeft, zoals de naam het al doet vermoeden, opvallende details. Wat meteen opvalt is het bubbelplastic. Zowel de toebox, de tong en de heel van de sneaker zijn ermee bedekt. De mudguard op de sneaker heeft een fantastische iriserende kleur en een de Swoosh is zwart gekleurd voor het contrast. Buiten dat het al vanaf de buitenkant een te gekke sneaker is, gaat het aan de binnenkant verder. Op de binnenzool van de sneaker zijn namelijk luchtbellen afgebeeld.

De Nike Air Max 90 ‘Bubble’ zal op ‘Leap Day’ droppen. Nu zal je wellicht denken leap day? Voor ons beter bekend als schrikkeldag. Deze te gekke Air Max 90 Bubble zal dus op 29 februari 2020 verkrijgbaar zijn voor een prijs van 140,-. Voor een compleet store overzicht of meer informatie check je onze releasekalender.

Nike Air Max 90 Bubble Pack

CT5066-100 · Prijs vanaf €64,-

Naar alle aanbieders

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is CT5066_100_D_PREM
Images by: Nike