Skip to content
Brand

Deze all-weather styles van JD zijn een must-have

7 september 2022 17:15
Deze all-weather styles van JD zijn een must-have

Bij JD Sports vind je genoeg stijlen om je klaar te maken voor elk weer. Op dit moment is het weer aan het veranderen en uit het niets wordt het weer kouder en regenachtiger. Bekijk hier onze favoriete picks en shop jouw volgende outfit bij JD.   

Outfits voor alle weersomstandigheden bij JD voor vrouwen

Outfit No. 1- Chill avond

Laten we beginnen met een chille outfit van Nike. Hier combineer je een hoodie met rits met een zwarte oversized broek. Beide stukken zijn gevoerd met fleece, waardoor deze pasvorm perfect is voor regenachtige en koude dagen.

Outfit No. 2- Uitgaan

Jullie kunnen deze jurk bij elk weertype dragen – een koele zomeravond, in de herfst gecombineerd laarzen of in de winter met een jasje. Combineer het met de Nike Air Force 1 met een leren bovendeel.

Outfits voor alle weersomstandigheden bij JD voor mannen

Outfit No. 1- Chillen met de boys

Deze outfit is perfect om te chillen met de boys. Hier combineer je een witte basic shirt van Marshall Artist en een beige cargo broek van Nike. Als het te koud wordt, kun je een Nike jack aantrekken. De look is compleet met een paar Nike Air Force.

Outfit No. 2- Een avond thuis

Heb je een outfit nodig om thuis te chillen op een regenachtige dag? Dan is deze outfit perfect. Combineer een Hoodrich shirt met een bijpassende jogger broek. Als je toch naar buiten moet, is de New Balance jouw fit.

Dit zijn onze favorieten uit JD’s ‘All Weather Styles’ categorie. Wil je liever zelf rondkijken? Kijk dan hier via de knop:

Meer inspiratie rond sneakers en streetwear vind je in onze sneaker nieuws.