Skip to content
Newsfeed

Deze 8 nieuwe colorways van de Air Force 1 zijn nu verkrijgbaar bij Nike

27 juli 2021 16:00
Deze 8 nieuwe colorways van de Air Force 1 zijn nu verkrijgbaar bij Nike

De Nike Air Force 1 is een geliefd model onder heel veel sneakerheads. Dit model heeft ondertussen heel veel colorways op zijn naam staan. Door de grote vraag naar dit silhouet heeft Nike er verschillende varianten van gemaakt zoals de Shadow en Pixel en zo nog meer colorways uitgebracht.

Nike Air Force 1 ’07 Essential

Er zijn vier nieuwe colorways uitgekomen voor de Nike Air Force 1 ’07 Essential. Linksboven staat de ‘Lavender’ colorway. Het hele bovenwerk is bedekt in verschillende paarse tinten. Daarnaast staat de ‘Red Swoosh’. Het bovenwerk is wit, maar de grote Swoosh is rood. Op de voorste overlay staat ook een kleine gouden Swoosh.

Links in het midden zie je de Air Force 1 ‘Sea Glass’. Net als bij de ‘Red Swoosh’ is het bovenwerk wit. De Swoosh daarentegen is lichtroze en van een zachte badstof. Daarnaast staat de ‘Regal Pink’ colorway. Op de hiel zit een oudroze kleur. De Swoosh is geel en de overlays rondom de veters zijn in het grijs.

Ben je niet zo van de kleurtjes en heb je liever een hele witte of een hele zwarte sneaker? Check dan vooral de onderste twee Air Force 1’s. De ‘Triple White’ en ‘Triple Black’ zijn de klassieke colorways van dit silhouet.

Al deze sneakers kosten €109,99. Klik op de afbeelding om jouw favoriete colorway te kopen.

Nike Air Force 1 'Lavender'
DN5063-500
'Red Swoosh'
CZ0270-104
Nike Air Force 1 'Sea Glass'
DN5056-100
'Regal Pink'
DN4930-100
Nike Air Force 1 'Triple-White'
CW2288-111
'Triple-Black'
CW2288-001

Nike Air Force 1 Shadow

De Air Force 1 Shadow is een variant van het klassieke silhouet. Nike heeft dit model gecreëerd voor de dames. Het vrij nieuwe silhouet is een eerbetoon aan vrouwen die een voorbeeld zijn voor de volgende generaties.

Voor dit model zijn er drie nieuwe colorways. Linksboven zie je de Air Force 1 Shadow ‘University Red’. De opvallende rode kleur komt vaak terug op het bovenwerk. De colorway er naast maakt deel uit van Nike’s ‘First Use’ collectie.

De onderste Air Force 1 Shadow is de ‘Silver Swoosh’. Zoals de naam het al zegt heeft deze sneaker een zilveren Swoosh. Het bovenwerk is zwart met wit en heeft verschillende felgroene accenten.

Al deze sneakers kosten €119,99. Klik op de afbeelding om jouw favoriete colorway te kopen.

Nike Air Force 1 Shadow 'University Red'
CI0919-108
'First Use'
CI0919-109
'Silver Swoosh'
DN8006-100

Nike Air Force 1 Pixel

De Air Force 1 Pixel is geïnspireerd op pixels. Op de middenzool zitten verstoringen en rechthoekige vormpjes. Hieronder zie je de nieuwste ‘Grey’ colorway van deze AF1.

Het bovenwerk van deze sneaker is gemaakt van suède in het grijs. De Swoosh en de heeltab zijn in het lichtroze. De zool is wit, maar op de buitenzool zitten paarse ‘pixels’.

Deze sneaker kost €119,99. Klik op de afbeelding om dit model te kopen.

Nike Air Force 1 Pixel 'Grey'
DN5058-001

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste sneaker nieuws? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. In de app kan je meldingen aanzetten voor jouw favoriete nieuwe releases en kan je onze blogs lezen.