Skip to content
Newsfeed

De Yeezy Boost 700 ‘Fadazu’ wordt eind 2021 verwacht

17 augustus 2021 11:10
De Yeezy Boost 700 ‘Fadazu’ wordt eind 2021 verwacht

De beelden van de Yeezy Boost 700 ‘Fadazu’ zijn verschenen. Deze sneaker bestaat uit verschillende kleuren blauw.

2021 is een interessant jaar voor de Yeezy 700. Dit jaar zijn er veel verschillende colorways uitgekomen, maar ook klassieke kleurenschema’s kregen een restock. Op Yeezy Day mochten we de Yeezy Boost 700 ‘Waverunner’ opnieuw ontvangen en zagen we een nieuwe release van de Yeezy 700 V3 ‘Dark Glow’.

Yeezy Boost 700 ‘Fadazu’

Zoals eerder vermeld bestaat deze nieuwe Yeezy Boost 700 uit verschillende kleuren blauw. Het bovenwerk en de middenzool zijn bedekt in deze tinten.

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van mesh, suède en leer. Het grootste deel van het bovenwerk is turkoois. De toebox is een wat donkerdere kleur blauw. De suède neus is weer in een lichtblauwe kleur. Onder de enkel zitten reflecterende elementen.

De middenzool is in de blauwe kleur die we ook op de toebox zien. Op de middenzool zitten oranje accenten, maar ook turkooizen accenten.

De buitenzool is donkergrijs. Deze kleur zien we terugkomen op de veters, zodat de blauwe kleur er meer uitspringt. Bekijk de beelden van dit paartje hier onder.

De releasedatum van de Yeezy Boost 700 ‘Fadazu’ is nog niet bekend, maar dit paartje wordt wel dit jaar verwacht. Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom deze sneaker? Volg ons dan op Instagram en houd onze blogs regelmatig in de gaten.

adidas Yeezy Boost 700 'Fadazu'
adidas Yeezy Boost 700 'Fadazu'
adidas Yeezy Boost 700 'Fadazu'
adidas Yeezy Boost 700 'Fadazu'
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date