Skip to content
Newsfeed

De vierde Nike SNKRS Day release is bekend

6 augustus 2022 10:00
De vierde Nike SNKRS Day release is bekend

Op 8 augustus 2022 is het SNKRS Day, een dag die in het teken staat van de 5th anniversary van de SNKRS app. Nike viert deze dag ook met sneakers. Inmiddels zijn er al verschillende modellen bekend gemaakt. Denk hierbij aan de Air Force 1 ‘SNKRS Day’, Air Max 1 ‘Tour Yellow’ en Air Jordan 1 ‘Taxi’. Er zal zich nog een paartje aan dit rijtje toevoegen namelijk de Air Jordan 4 WMNS ‘Canyon Purple’.

Air Jordan 4 ‘Canyon Purple’ l AQ9129-500

De vierde sneaker die tijdens de SNKRS Day zal gaan droppen, is de Air Jordan 4 WMNS ‘Canyon Purple’. Het bovenwerk van het silhouet kleurt paars en is gemaakt van suède. De paarse tint is ook terug te vinden op de mesh voering en veters.

Contrasterende details komen in het zwart, groen en oranje. Vooral de gespikkelde groene eyelets en tussenzool vallen op. De combinatie van paars en groen doet denken aan de Joker, die je kunt kennen van Batman. Als laatste maakt een groen zwarte buitenzool de gehele look af.

Nike Air Jordan 4
Nike
Nike Air Jordan 4

Op SNKRS Day zullen er nog meer activiteiten plaatsvinden, zo zullen er vier verschillende liveshows te zien zijn die gehost worden door Will en Az. Daarnaast komt Nike met een live broadcasting vanuit verschillende grote steden. In deze broadcast gaan SNKRS hosts in gesprek met sneakerliefhebbers. Als laatste zijn er in de app verschillende items en clips te zien waarin Nike dieper ingaat op de verhalen achter de community.

De Nike SNKRS Day zal plaatsvinden op maandag 8 augustus 2022. Het programma begint om 12:00 uur en duurt tot 21:00 uur. Vergeet niet je meldingen in de SNKRS app aan te zetten en houd onze nieuwspagina in de gaten om op de hoogte te blijven over de laatste updates rondom SNKRS Day.