Skip to content
Newsfeed

De tweede colorway van de Kasina x Nike Air Max 1

19 mei 2022 19:15
De tweede colorway van de Kasina x Nike Air Max 1

Kort nadat de eerste beelden van de Kasina x Nike Air Max 1 begin mei 2022 getoond werden, verschijnt er nu een tweede colorway van deze samenwerking. Ook in dit paartje speelt de Mandarin duck een grote rol. Wanneer beide colorways gereleased worden, is nog onbekend.

Op 6 mei 2022 werden de eerste beelden van de Kasina x Nike Air Max 1 ‘Better Together’ getoond. Dit paartje combineert de kleuren oranje, bordeauxrood en blauw. Aan de sneaker is een tag met het silhouet van de Mandarin duck gehangen. Ook in de nieuwe colorway komt de eend duidelijk naar voren.

De Mandarin duck is een eend uit Azië die symbool staat voor eeuwige liefde. Ook op de tweede colorway is het embleem aan het veterpand gehangen. De sneaker kleurt diepblauw en combineert verschillende materialen. Zo is de upper van grof leer en heeft het middenpaneel een hairy feel.

De mudguard kleurt lichtgrijs en is van suède. Op de neus is de Swoosh met een bloem gestikt. De Swoosh op het middenpaneel kleurt off-white en matcht goed met de kraag en middenzool. Op het veterpand is een houten vetertag gezet. Dit geeft de sneaker een unieke twist.

Beide sneakers komen met een custom shoebox. Deze zijn van transparant plastic en hebben een chique uitstraling. Op de box zijn beide Mandarin ducks gezet. Op de zijkant is de Swoosh geplaatst. Beide colorways hebben nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we de Kasina x Nike Air Max 1 colorways in 2022 verwachten. Houd onze releasekalender in de gaten en blijf up-to-date.

Kasina x Nike Air Max 1
Kasina x Nike Air Max 1
Kasina x Nike Air Max 1
Kasina x Nike Air Max 1
Kasina x Nike Air Max 1