Skip to content
Staff Picks

De tien bestverkochte sneakers bij Nike

18 augustus 2021 16:18
De tien bestverkochte sneakers bij Nike

Op de hipste sneakers lopen is iets wat wij allemaal graag doen. Vaak zijn de limited paartjes meteen uitverkocht en zijn ze niet meer voor de retailprijs te krijgen. Naast de exclusieve modellen zijn er ook een hoop kicks die een fris en uniek uiterlijk hebben en wel op voorraad zijn.

Om jou te voorzien van een hip paartje om het nieuwe schooljaar weer mee in te gaan hebben wij de bestverkochte sneakers van Nike op een rijtje gezet. Zit er iets voor je tussen? Klik dan op de afbeelding om het paartje te kopen. Kijk je liever zelf rond? Klik dan op de knop hier onder.


1. Nike Air Force 1 Pixel ‘Light Stone’ | CK6649-104

We starten de lijst met de bestverkochte sneakers bij Nike met de Air Force 1 Pixel in ‘Light Stone’. Dit model is gemaakt door en voor dames. Het bovenwerk heeft strakke lijnen en een lichte textuur waardoor dit silhouet makkelijk te stijlen is. De vervormingen op de middenzool maken dit paartje extra speels.

De sneaker kost €119,99. Is dit paartje wat voor jou? Klik dan op de afbeelding.

Nike Air Force 1 Pixel 'Light Stone'

2. Nike Air Force 1 Low First Use ‘Sail’ | DA8302-100

De Nike Air Force 1 Low First Use ‘Sail’ staat in het teken van het vijftig-jarig bestaan van de Swoosh. De klassieke details van de AF1 zijn duidelijk te vinden op dit model, maar op de binnenkant en op de tong zit het originele Nike logo uit de beginjaren van het merk.

Dit paartje kost €119,99 en kan je kopen als je op de afbeelding hier onder klikt.

Bestverkochte sneakers Nike Air Force 1 Low First Use 'Sail'

3. Nike Air Max Plus ‘Black’ | 604133-050

De Nike Air Max Plus is een bekend en populair model. Dit silhouet is geïnspireerd op de haai. Door de Tuned Air unit ervaar je verbeterde demping onder de voet. Het bovenwerk is gemaakt van mesh voor comfort en stijl tegelijkertijd.

Deze sneaker kost €169,99. Klik op de afbeelding om dit paartje te kopen.

Nike Air Max Plus 'Black'

4. Nike Air Max 90 First Use ‘Cream’ | DB0636-100

In de First Use collectie van Nike zit ook deze Air Max 90 in het ‘Cream’. Op het bovenwerk zitten verschillende beige tinten die bij elke outfit passen. De branding op de hiel, de tong en aan de binnenkant van dit model is een eerbetoon aan het begin van Nike.

Dit model kost €149,99 en is verkrijgbaar als je op de afbeelding hier onder klikt.

Bestverkochte sneakers Nike Air max 90 First Use 'Cream'

5. Nike Air Max Plus ‘Summer of Sports’ | DN6994-100

Nike heeft een hele schoenencollectie gewijd aan de sportzomer van 2021. We hebben veel sporttoernooien voorbij zien komen waaronder het EK, de Tour de France en de Olympische Spelen in Tokio. Om dit te vieren heeft Nike deze Air Max Plus omgetoverd in een schoen die alle sporten support.

Deze kicks kosten €169,99. Klik op de afbeelding om dit paartje toe te voegen aan jouw sneaker rotatie.

Nike Air Max Plus 'summer of sports'

6. Nike Blazer Mid ’77 ‘Glacier Ice’ | DH4505-200

De Nike Blazer Mid ’77 ‘Glacier Ice’ combineert de klassieke elementen van deze basketbalschoen met technologieën uit de toekomst. Deze schoen is gemaakt van gerecyclede materialen en is onderdeel van Nike’s Move To Zero beweging.

Deze duurzame schoen kost €99,99 en is verkrijgbaar als je op de afbeelding klikt.

bestverkochte sneakers nike blazer mid 77 'glacier ice'

7. Nike Air Force 1 Crater ‘Orange/White’ | DH2521-100

Niet alleen de Nike Blazer, maar ook de Nike Air Force 1 wordt in een duurzaam jasje gestoken. Het bovenwerk van dit model is gemaakt van minimaal 20% gerecyclede materialen. Ook de zool is veranderd en is ontworpen met Nike Grind Rubber. In dit rubber zit productieafval die tijdens het ontwerpproces zou worden weggegooid.

Deze Air Force kost €119,99. Wil jij een duurzame klassieker in jouw sneaker collectie? Klik dan gauw op de afbeelding hier onder.

nike air force 1 crater

8. Nike Air Force 1 Low Happy Pineapple ‘Green Glow’ | CZ0268-300

De Nike Air Force 1 Low Happy Pineapple ‘Green Glow’ staat in het thema van de zomer. Met een kleine ananas op de tong en een groene kleur op de overlays is dit paartje een echte eye-catcher. De Swoosh is gemaakt van de bladvezels van een ananas, wat een nieuwe technologie is.

Dit model kost €129,99. Is deze colorway wat voor jou? Klik dan op de knop hier onder.

bestverkochte sneakers nike air force 1 low happy pineapple

9. Nike Air Max 90 ‘Pink Salt’ | DM9465-001

Nike heeft hard hun best gedaan om een interessante colorway te bedenken voor deze Air Max 90. Veel verschillende tinten roze, geel en groen bedekken het bovenwerk van dit paartje. De voering, veters en middenzool zijn de enige elementen in het wit.

Deze Air Max kost €149,99 en is verkrijgbaar via een klik op de afbeelding hier onder.

nike air max 90 pink salt

10. Nike Blazer Mid ’77 Vintage | BQ6806-100

We sluiten de lijst met de bestverkochte sneakers bij Nike af met de Blazer Mid ’77 Vintage. Dit klassieke model past bij elke outfit en is erg tijdloos. De witte basis maakt dit paartje makkelijk om te stijlen.

Deze sneaker kost €99,99. Klik op de afbeelding om dit paartje te bemachtigen.

bestverkochte sneakers nike blazer mid 77 vintage

Wil je vaker nieuws lezen over de laatste ontwikkelingen in de sneaker wereld? Volg ons dan op Instagram en houd onze blogs regelmatig in de gaten.