Skip to content
Newsfeed

De STAUD x New Balance ‘Classic Then, Classic Now’ collectie

19 oktober 2021 13:00
De STAUD x New Balance ‘Classic Then, Classic Now’ collectie

STAUD en New Balance brengen samen de ‘Classic Then, Classic Now’ collectie uit. Dit is inmiddels al de derde samenwerking van de twee merken en de collectie zal op 26 oktober 2021 uitkomen.

STAUD x New Balance ‘Classic Then, Classic Now’

De twee merken halen hun inspiratie uit het ‘Classic Then, Classic Now’ thema en voegen een paar opvallende items aan hun selectie toe. Zo zien wij de New Balance 547 en de 57/40 in de collectie voorbij komen in een gloednieuwe colorway.

STAUD x New Balance

New Balance 547

De 547 is opgebouwd uit de materialen nylon, leer en ruige suède. De basis komt gekleed in een grijs jasje en hierop zijn groene, gele, blauwe en rode accenten op te vinden. De middenzolen zijn wit en worden ondersteund met een bruine buitenzool. Om het paar compleet te maken, is het STAUD logo zichtbaar op de tong en is het New Balance logo op de hiel gestikt.

New Balance 57/40

De 57/40 draagt net als de 547 dezelfde kleurenschema met zich mee. Het paar draagt een witte basis met het ‘N’ logo op het middenpaneel in het blauw. Verder zijn er nog gele en rode accenten te vinden en kleurt de binnenvoering van het paartje groen. Ook de middenzolen zijn wit en nemen bruine buitenzolen met zich mee. Ten slotte plaatst STAUD zijn logo op de tong.

STAUD x New Balance kleding

Daarnaast zullen er ook kledingstukken te vinden zijn in de collectie. Deze bestaan uit een puffer vest, een crop top en bijpassende legging, een tracksuit en natuurlijk ook sweatsuits. Voor deze items halen STAUD en New Balance hun inspiratie uit de historische momenten uit de sportwereld en de work-out video’s uit de jaren 80.

The Drop

Gelukkig hoeven wij niet lang op de STAUD x New Balance ‘Classic Then, Classic Now’ collectie te wachten. De items zullen op 26 oktober 2021 gedropt worden.

Ben jij benieuwd welke andere collecties binnenkort ook uitgekomen? Download dan de Sneakerjagers app en neem een kijkje bij onze blogs. Vergeet ons ook niet te volgen op Instagram, Facebook en Twitter.

STAUD x New Balance
STAUD x New Balance
STAUD x New Balance
STAUD x New Balance
STAUD x New Balance
STAUD x New Balance
STAUD x New Balance