Skip to content
Newsfeed

De Solebox sale komt met hoge kortingen

16 juli 2022 12:00
De Solebox sale komt met hoge kortingen

Bij Solebox profiteer je in de sale nu van hoge kortingen op jouw favoriete sneakers, kleding items en accessoires. Met een breed aanbod aan de beste merken, vind je bij Solebox gegarandeerd jouw volgende zomeroutfit of sneaker. De sale loopt tot en met 19 juli 2022. Check snel of er iets voor jou tussen zit.

Solebox is een online shop met merken als Nike, adidas, Daily Paper, A Bathing Ape en velen meer. Naast sneakers kun je hier ook streetwear shoppen en accessoires voor in huis. Ook heeft Solebox meerdere vestigingen in Europa waaronder een in Amsterdam. Nu komt Solebox met een grote sale.

In de sale vind je sneakers, kleding en accessoires voor dames en heren. Met sneakers van New Balance, Air Jordan en Salomon in de sale, vind je zeker jouw volgende paartje voor de komende zomer. Je hoeft geen kortingscode te hebben om van de kortingen te kunnen profiteren.

Bekijk snel de Solebox sale en check of er voor jou iets tussen zit. De sale is al van start gegaan en loopt tot en met 19 juli 2022. Check hier de Solebox sale en vergeet de Sneakerjagers Instagram niet te volgen voor de laatste sneaker updates.