Skip to content
Newsfeed

De sacai x Clarks Wallabee collab komt met een uniek design

27 mei 2023 09:00
De sacai x Clarks Wallabee collab komt met een uniek design

De langverwachte samenwerking tussen sacai en Clarks is eindelijk hier. De eerste beelden van de collab werden getoond in het lookbook van sacai’s Spring/Summer 2023 collectie en nu lijken de Wallabee’s dan eindelijk gereleased te worden. De sacai x Clarks Wallabee collab is een Japan exclusive.

Het Wallabee model van Clarks is een klassieker. De schoen heeft een ingetogen design en heeft comfort als primair doel. Al snel werd de Wallabee een cultfavoriet en werd de schoen gedragen door artiesten als The Notorious B.I.G., Ghostface Killah, Slick Rick en Kanye West.

Recent werd de Clarks Wallabee nog gebruikt in een Supreme collab. Het model verscheen in drie colorways en hadden stuk voor stuk een ‘Wild-West’ geïnspireerde look. De Wallabee is een fan-favourite en wij begrijpen wel waarom.

Nu geeft het Japanse designmerk sacai het Wallabee model twee unieke designs. De samenwerking komt met twee designs in de kleuren zwart en bruin. Het eerste design komt met een opvallend, grove middenzool. De bruine colorway heeft een suède upper en de zwarte variant gebruikt glad leer.

Het tweede design komt met een verhoogde middenzool. In tegenstelling tot het eerste chunky design, is dit model wat meer ingetogen. Op beide modellen hangt een leren tag bij het veterpand met de logo’s van beide merken.

De sacai x Clarks Wallabee collab is een Japan exclusive en dropt dan ook alleen in Japan. Wel zal de sneaker na zijn release bij verschillende marktplaatsen te verkrijgen zijn. Bekijk voorgaande sacai collabs in onze releasekalender.

sacai x Clarks Wallabee
sacai x Clarks Wallabee
sacai x Clarks Wallabee
sacai x Clarks Wallabee