Skip to content
Upcoming

De retro Nike Air Skylon II in een Fear Of God jasje

24 december 2018 14:52
De retro Nike Air Skylon II in een Fear Of God jasje

De eerste drop van Nike en Fear Of God zit erop. De volgende komt er al snel aan, deze bestaat uit de Nike Air Skylon II. 

Fear Of God is een kleding merk dat uit Los Angelos komt. Het is een merk dat gebruik maakt van oversized maten en haalt inspiratie uit de jaren ’90. Dit zorgt voor een comfortabele maar toch stijlvolle collecties. De eerste sneaker in de samenwerking met Nike was bestond uit een compleet nieuwe model, de Nike Air Fear Of God 1. Deze sneaker had een prijskaartje van €350,- en was dus redelijk prijzig. De volgende drop bestaat uit de Air Skylon II en is aan te schaffen voor €120,-.

De Air Skylon II heeft een FOG makeover gekregen. Het model dat er normaal erg retro uitziet heeft nu een hele cleane colorways gekregen. Een sneaker heeft een ‘Light Bone’ colorway gekregen. Deze sneaker heeft een lichte upper die gecontrasteerd wordt met een zwarte Swoosh. De andere Skylon II heeft een zwarte upper die op een ‘Sail’ midsole en outsole staat. 

Bij sommige shops is het nodig om mee te doen met een raffle. Terwijl andere stores ze wel verkopen door middel van First Come First Serve (Met een virtuele wachtrij). Check dus goed de release kalender en check welke shop met een raffle werkt.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Fear Of God X Nike Air Skylon II ‘Light Bone’

Releasedatum: 27.12.2018
Prijs: €120,-
Colorway: White/Black/Light Bone/Sail
Stylecode: BQ2752-100
Bekijk hier de storelist>>


Fear Of God X Nike Air Skylon II ‘Black’

Releasedatum: 27.12.2018
Prijs: €120,-
Colorway: Black/Sail/Fossil
Stylecode: BQ2752-001
Bekijk hier de storelist>>

Images by: End.Clothing