Skip to content
Brand

De Reebok Human Rights Now! collectie is nu verkrijgbaar

16 augustus 2021 15:00
De Reebok Human Rights Now! collectie is nu verkrijgbaar

Reebok heeft officieel hun Human Rights Now! collectie uitgebracht. Met deze collectie willen zij bijdragen aan hun missie om meer aandacht te besteden aan mensenrechten.

De sneakers die Reebok uit heeft gebracht zijn geïnspireerd op de Human Rights Now! World Tour uit 1988. Dit was een wereldtournee van twintig benefietconcerten en was georganiseerd door Amnesty International. Reebok had een grote donatie gemaakt zodat deze tournee plaats kon vinden.

Als toevoeging van de collectie doneert Reebok $270,000 aan RISE. Dit is een organisatie dat de sportgemeenschap onderwijst en helpt in de strijd tegen racisme en onrecht. Dit gaat samen met Reebok’s missie om $15 miljoen te doneren aan de Zwarte en Amerikaans-Latijnse gemeenschappen.

Reebok Human Rights Now! collectie

Sneakers

Human Rights Now! Club C 85 | GX8318 & GX8307

In de collectie zitten zowel sneakers als kleding. Eén van deze modellen is de Club C 85. Deze is in het zwart en in het wit verkrijgbaar. De rechter buitenzool is groen en de linker buitenzool is rood. Op de heeltab staat ‘Human Rights Now!’ in het geel. Op de tong staat het logo van deze beweging.

Dit model kost €100,00 en kan je shoppen als je op de afbeelding klikt.

Reebok Human Rights Now Club C 85 zwart
Reebok Club C 85 zwart
Reebok Human Rights Now Club C 85 wit
Reebok Club C 85 wit

Human Rights Now! Classic Leather | GY0707 & GY0705

Het Classic Leather model van Reebok maakt ook een verschijning in de Human Rights Now! collectie in twee colorways. Dit paartje heeft suède overlays. Het logo op de rechter zijkanten is in het rood en op de linker zijkanten in het groen. Net als het model hierboven staat ‘Human Rights Now!’ in het geel op de heeltab en staat het logo van deze beweging op de tong.

Dit model kost €100,00. Klik op de afbeelding om naar de productpagina te gaan.

Reebok Human Rights Now Classic Leather zwart
Reebok Classic Leather zwart
Reebok Human Rights Now Classic Leather wit
Reebok Classic Leather wit

Kleding

Human Rights Now! Hoodie | H65683 & H65682

Met de kleding in de collectie kan jij aantonen dat je geeft om deze beweging. Reebok heeft hierom hoodies gemaakt met ‘Human Rights Now!’ op de borst geschreven en het logo groot op de rug. De truien zijn verkrijgbaar in het zwart en wit.

De hoodies kosten allebei €70,00. Klik op de colorway die jij wil om naar de juiste productpagina te gaan.

Reebok Human Rights Now Hoodie zwart
Reebok hoodie wit

Human Rights Now! T-shirt | H65687 & H65689

Naast hoodies zijn er ook t-shirts verkrijgbaar met het logo van de Human Rights Now! beweging op de voorkant. Op de achterkant staat informatie over de wereldtournee die in 1988 plaats vond. Ook dit shirt is in het wit en in het zwart verkrijgbaar.

De t-shirts kosten €35,00 per stuk en kan je kopen als je op de afbeelding klikt.

Reebok Human Rights Now T-shirt zwart
Reebok T-shirt wit

Human Rights Now! Short | H65685 & HE2101

Om jouw outfit compleet te maken is het mogelijk om shorts te kopen met het Human Rights Now! logo op de rechterpijp. Het korte broekje is gemaakt van jersey-materiaal waardoor deze erg comfortabel zit.

De korte broekjes kosten €40,00. Klik op jouw favoriete kleur om naar de juiste productpagina te gaan.

Reebok Human Rights Now Shorts zwart
Reebok Shorts wit

Human Rights Now! Pet | HE4656 & HE4657

In de collectie van Reebok zit één accessoire, een pet. Op de pet staat het logo van Human Rights Now! en van Reebok. Net als alle andere producten zijn deze verkrijgbaar in het zwart en wit.

De petjes kosten €28,00 en kan je kopen als je op de afbeelding klikt.

Reebok Human Rights Now Pet zwart
Reebok Pet wit

Wil jij vaker nieuws lezen over het laatste sneaker nieuws? Volg ons dan op Instagram en houd onze blogs regelmatig in de gaten.