Skip to content
Upcoming

De raffles van de END. x Converse collab zijn nu live

28 januari 2020 13:00
De raffles van de END. x Converse collab zijn nu live

Retailer END. is opnieuw een samenwerking aangegaan met niemand minder dan Converse. Natuurlijk hebben ze gebruik gemaakt van de Converse Chuck 70 High en de Jack Purcell. END. x Converse hebben de sneakers geweldige ‘Blueprint’ make-overs gegeven.

Het is niet de eerste keer dan END. een samenwerking aangaat met een groot merk. Zo heeft END. al meerdere samenwerkingen met New Balance achter de rug, maar ook met merken als Off-White en Vans. Nu is het grote Converse aan de beurt en dit hebben ze groots aangepakt. Zoals we net al zeiden verschijnen er twee verschillende modellen die beschikken over een ‘Blueprint’ look. Er zal een hoog en laag model uitkomen en een donkere en lichte colorway.

END. x Converse ‘Blueprint’ Pack | Closer Look

END. heeft nog niet zo heel lang geleden hun eerste flagship store in het hartje van Londen geopend. Deze winkel is de kern van het design op de sneaker zoals je kan zien. Allereerst nemen we een kijkje naar de Chuck 70 High. Deze sneaker heeft een zwart gekleurd bovenwerk gekregen met hierop een print die is geïnspireerd door de oorspronkelijke plannen van de flagship store in Londen. Verder beschikt de sneaker over de kenmerkende All-Star branding. Ook zijn er enkele TPU film hits te vinden op het bovenwerk die industriële textuur toevoegen. Om de sneaker af te maken hebben ze gekozen voor een groene, doorschijnende, rubberen outsole die de snijplank van de ontwerper nabootst.

Als we naar de Jack Purcell XO gaan kijken zullen we zien dat de sneaker van verschillende soorten materiaal is gemaakt. Zo zien we namelijk de materialen nubuck 12oz canvas verschijnen op het bovenwerk. Ook beschikt dit lage model over een patroon dat is geïnspireerd op de plattegronden van de flagshipstore in Londen. Als we naar het inlegzooltje kijken zien we dat deze op een snijplank lijkt, evenals de outsole van de sneaker.

Het is nu mogelijk om je via een raffle in te schrijven voor deze geweldige END. x Converse ‘Blueprint’ pack. Aan de Chuck 70 High hangt een prijskaartje van €115,- en aan het Jack Purcell XO model €105,-. Je hebt nog iets langer dan drie dagen de tijd om je in te schrijven voor de raffle. Check onze Releasekalender voor meer informatie over de collab. Scroll naar beneden voor toffe foto’s van END.


End. X Converse Chuck 70 High 'Blueprint'

165745C · Prijs vanaf €170,-

Naar alle aanbieders
END. x Converse
END. x Converse

End. X Converse Chuck 70 Low 'Blueprint'

165746C · Prijs vanaf €128,-

Naar alle aanbieders
END. x Converse
Images by END. Clothing
END. x Converse