Skip to content
Watch

Queens & Sneakers Show 👑 Ep.8 met Celeste en Wayta

15 juli 2021 16:00
Queens & Sneakers Show 👑 Ep.8 met Celeste en Wayta

Aflevering 8 van de Queens & Sneakers Show komt er alweer aan. Op donderdagavond 15 juli 2021 om 20:00 uur staat de aflevering klaar om te bekijken via het YouTube-kanaal van Sneakerjagers. In deze episode gaan onze hosts Maartje en Carmen in gesprek met twee creatieve dames: Celeste en Wayta. Wellicht dat je hun kleurrijke foto’s al eens voorbij hebt zien komen op je Insta-feed. Benieuwd wie ze zijn? Scroll dan snel naar beneden voor een korte introductie.

Queens & Sneakers Show

Queens & Sneakers Show

Elke twee weken staat er een nieuwe aflevering van de Queens & Sneakers Show op het Sneakerjagers YouTube-kanaal. In de podcast gaan onze hosts Carmen en Maartje het gesprek aan met verschillende vrouwen die van sneakers houden. Dit kan over verschillende modellen of designs van schoenen gaan, maar denk bijvoorbeeld ook aan Nail Art, muziek en het customizen van sneakers. Heb je de vorige afleveringen nog niet gezien? Bekijk ze dan gemakkelijk via de Queens & Sneaker Show Playlist!

Episode 8 | Queens & Sneakers Show

Celeste Vignois

Celmatique
@celmatique

Celmatique is de creatieve outlet van de 29-jarige Celeste Vignois waarin social branding, visual storytelling, styling, design en creative direction samenkomen. Wat 6 jaar geleden begon als een kleurrijk blog over stijl en het aanmoedigen van eigenheid en diversiteit, is inmiddels uitgegroeid tot een brand met een visie onder het motto: to inspire others to be themselves. Celeste’s onorthodoxe benadering van mode leidde tot een snelle, internationale groei van volgers.

In 2016 introduceerde Celeste de #bestbackdrop-movement, waarmee ze de ELLE Street Style Award won. Sindsdien werkt ze samen met bekende merken als: H&M, Puma, Esprit, Scotch & Soda, Nike, Levi’s, Vlisco, & Other Stories, Monki, Dr. Martens en nog veel meer. Met een huidig aantal volgers van meer dan 100.000, is Celmatique een ongetwijfeld invloedrijk merk dat elke dag groeit.

Wanneer je door haar Instagram-pagina scrollt, snap je meteen waarom ze zoveel volgers heeft. Haar unieke kledingcombinaties zijn een inspiratiebron voor iedereen die van fashion houdt. Daarnaast zijn haar sneakers altijd fresh en matchen haar nagels hier telkens weer perfect bij.

Wayta Patmo

Wayta
@waytapatmo

Via haar merk @teamwayta bouwt Wayta Patmo als modefotograaf, creative director, creative consultant, fashion director en content creator merkimago’s op voor verschillende publicaties en platforms. Zo heeft ze bijvoorbeeld samengewerkt met grote merken als Puma, Nike en Top Notch. Daarnaast heeft Wayta gewerkt in de wereldsteden Amsterdam, New York, Londen en Los Angeles waardoor ze haar visie heeft uit kunnen breiden. Verder is ze cum laude afgestudeerd aan de Kunstacademie en brengt ze in haar werk haar sterke band met streetculture en couture over.

Daarnaast post Wayta ook regelmatig op haar persoonlijke Instagram-account, waar ze met haar kleurrijke outfits vele mensen inspireert. Ook kun je hier foto’s van haar jaloersmakende sneakercollectie vinden.

Wil je meer weten over deze creatieve gasten? Kijk dan op donderdagavond 15 juli 2021 om 20:00 uur naar aflevering 8 van de Queens & Sneaker Show op het YouTube-kanaal van Sneakerjagers! Vergeet ook niet onze social media accounts te checken via Instagram (@sneakerjagers & @sneakerjagers_wmns), Facebook (@sneakerjagers) en Twitter (@sneakerjagers). Zo blijf je altijd gemakkelijk op de hoogte van het laatste sneakernieuws.

Queens & Sneakers Show
Images by Sneakerjagers