Skip to content
Brand

De Puma Cali krijgt een exclusieve kortingscode

2 juni 2022 14:00
De Puma Cali krijgt een exclusieve kortingscode

Het bekende Puma Cali silhouet wordt in het zonnetje gezet en krijgt een exclusieve kortingscode. Met de kortingscode CALILOVE profiteer je van 25% korting. De kortingscode is van 2 tot en met 5 juni 2022 geldig en is exclusief bij Puma te gebruiken. Bekijk hier onze favoriete picks.

Puma Cali ‘White’

Puma Cali White
Puma Cali White

De Puma Cali is een iconisch model. De sneaker uit de jaren ’80 heeft een frisse look en hint naar de staat California, vandaar de naam Cali. Dit eerste paartje uit de sale heeft een all-white colorway en combineert gouden details. Op het middenpaneel is het Puma logo te zien.

Cali Wedge Ton-sur-ton

Puma Cali Wedge ton-sur-ton
Puma Cali Wedge ton-sur-ton

De Cali Wedge ton-sur-ton heeft een opvallende look. De sneaker haalt zijn inspiratie uit het klassieke Cali model en heeft een verhoogde middenzool gekregen. De sneaker kleurt van top tot teen beige en heeft een suède bovenwerk. Op de middenzool is het Puma logo gezet.

Puma Cali Dream

Puma Cali Dream
Puma Cali Dream

De Cali Dream voegt verschillende elementen toe aan zijn design. Zo heeft de sneaker een extra element op de zool gekregen en zijn er zilveren details op de hiel en tong gezet. Het Puma embleem verschijnt op de tong en kleurt hier zilver. Ook heeft het logo holografische details.

Puma Cali Star

Puma Cali Star
Puma Cali Star

De Puma Cali Star heeft een stoere look. Het paartje combineert de kleuren zwart en grijs. De tong heeft een gemêleerde grijze look en geeft de sneaker een stoere look. De overlays kleuren zwart en zijn van leer. Op de tong, hiel en middenzool zijn zilveren details gezet.

Cali Star Jewel Women

Puma Cali Star Jewel
Puma Cali Star Jewel

Ook de Cali Star Jewel is met de kortingscode CALILOVE af te rekenen. De sneaker kleurt wit en combineert beige en blauwe details. Een opvallend detail, is het embleem op de tong. Hier is het Puma logo te zien in de vorm van een gouden embleem. Dit geeft de sneaker een chique look.

Puma Cali Dream Lth Kids

Puma Cali Dream Kids
Puma Cali Dream Kids

Ook voor de kleinsten onder ons is het Cali model in de sale te verkrijgen. Dit paartje kleurt wit met zalmroze en heeft gouden details. De verhoogde zool geeft de sneaker een chunky look. Op de middenzool is een extra embleem gezet. Hierop is het Puma logo te zien.

Puma Cali Wedge Women

Puma Cali Wedge
Puma Cali Wedge

Een andere colorway van de Cali Wedge die in de sale te verkrijgen is, is deze wit-zwarte. De sneaker heeft een chunky look en combineert gouden en zwarte details op het witte bovenwerk. De verhoogde middenzool geeft het paartje een opvallende look. Op de hiel is het Puma logo op de middenzool gezet.

Cali Star Women’s Sneaker

Cali Star Women's Sneakers
Cali Star Women's Sneakers

Ook deze Cali Star met pastel details is in de Puma sale te vinden. De sneaker heeft een witte upper en combineert de kleuren blauw, paars en roze. Op de tong is het Puma logo gezet. Deze kleurt hier goud, evenals het logo op het middenpaneel. De middenzool heeft een pastelblauw element gekregen.

Cali Star Metal Women

Cali Star Metal Women
Puma Cali Star Metal Women

Onze laatste favoriete pick uit de Puma sale, is dit glimmende paartje. De Cali Star Metal kleurt lichtblauw en heeft metallic details. Het bovenwerk is van leer en op de neus zijn perforatiegaatjes gezet. Deze helpen de sneaker ademen. De middenzool heeft een metallic element gekregen. Hierop is het Puma logo gezet.

Dit zijn onze favoriete picks uit de Puma sale. Met de kortingscode CALILOVE profiteer je van 2 tot en met 6 juni 2022 van 25% korting op jouw favoriete Cali sneaker. Mocht je liever zelf door de sale willen scrollen, klik dan op de knop hieronder.