Upcoming

De populaire Nike Air Force 1 wordt geüpdatet met toffe details

21 juli 2020 16:41
De populaire Nike Air Force 1 wordt geüpdatet met toffe details

Nike is lekker bezig want de afgelopen weken zijn er een hoop nieuwe colorways verschenen op het iconische Air Force 1 model. En daar kan nu deze nieuwe Air Force 1 ’07 Swooshes ‘White’ aan toegevoegd worden. We verwachten de sneaker in 2020 maar een exacte datum hebben we nog niet. Je kan deze toffe colorway hieronder checken!

De Air Force 1 gaat al heel wat jaren mee en is razend populair. Er zijn in de loop der jaren heel veel colorways verschenen. Ook zijn er verschillende samenwerkingen losgelaten op het tijdloze model van Nike. Iedereen heeft ongetwijfeld een paartje van de AF1 in de kast staan. Als dat nou niet het geval is, dan is dit je kans om je sneaker collectie uit te breiden!

Nike Air Force 1 ’07 ‘Swooshes’ | CK7214-100

Het super strakke bovenwerk dat we gewend zijn van de witte Air force 1 Low heeft nu te gekke details ontvangen. Er worden Swooshes gebruikt op het bovenwerk van de Nike Air Force 1 Swooshes ‘White’. Deze lopen vanaf de heeltab door tot op de zijkant van de sneaker. Natuurlijk is de gewone Swoosh nog gewoon te zien, en meer richting de toebox zien we ook nog een Swoosh. Ondanks deze leuke details is de colorway nog steeds super clean doordat alles strak in het wit is.

Wanneer je dit paartje precies kan verwachten is nog onbekend. Er zal een prijskaartje van €110,- aanhangen, en je zal de sneaker kunnen bemachtigen via Nike. Wij verwachten dat de Nike Air Force 1 Swooshes ‘White’ nog wordt gereleased in 2020. Als jij niks wilt missen rondom de nieuwste sneaker updates, neem dan een kijkje in de releasekalender en volg ons op social media. Totdat deze colorway van de Air Force 1 gereleased wordt, kan je ‘m hieronder checken!

Nike Air Force 1 Swooshes 'White'

CK7214-100 · Prijs vanaf €133,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike
The Turnover