Skip to content
Upcoming

De Off-White X Nike Air Max 90 sneakers komen ook voor kids

10 januari 2019 12:18
De Off-White X Nike Air Max 90 sneakers komen ook voor kids

Update 25.02: De release van de Off White X Nike Air Max 90 BT was uitgesteld, maar de release van de sneakers zal nu zijn op 28 februari 2019. Houd Sneakerjagers in de gaten voor alle release info.

De release van de Off-White X Nike Air Max 90 is op 28 februari 2019 om 10:00 uur. De sneakers komen niet in volwassen maten maar in kindermaten!

De collabs tussen Nike en Off-White zijn bijzonder populair en hier komen nu ook nog twee paar voor kids bij. De sneakertjes zijn eigenlijk gelijk aan de versies voor volwassenen. De echte Off-White details zijn dan ook aanwezig op de sneaker. De stoffen op de sneakers zijn dan ook suede, leer en de geruite stof is ook aanwezig. De ‘deconstructed’ details zoals het hielstuk, opgestikte Swoosh en een aangepaste tong zijn allemaal terug te vinden op de sneakertjes.

De kinder (BT) versie zal niet op dezelfde dag uitkomen als de volwassen editie, namelijk 17.01.2019. 28.02.2019. De verwachte retail prijs is €75,-. De sneakers zullen waarschijnlijk enkel verkocht worden via Nike SNEAKRS, maar houdt Sneakerjagers goed in de gaten voor updates omtrent de sneakertjes!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Off-White X Nike Air Max 90 BT 'Black'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Off-White X Nike Air Max 90 BT 'Desert Ore'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders