Skip to content
Upcoming

De Nike Windrunner keert terug deze zomer!

19 april 2020 10:00
De Nike Windrunner keert terug deze zomer!

Naast dat Nike natuurlijk een hele hoop sneakers in heel veel verschillende colorways heeft, beschikt het Nike assortiment ook over een heleboel andere sportwear producten. Bijvoorbeeld, broeken, sweaters, jassen en andere accessoires. Nike heeft voor het voorjaar weer de nieuwste windrunner jassen voor ons klaar staan. De jassen zullen in verschillende kleuren verschijnen voor zowel dames als heren. Wanneer de jassen precies beschikbaar zullen zijn is nog onbekend, houdt daarom onze social media kanalen in de gaten.

Al sinds de jaren ’70 gaat het windrunner jack van Nike mee. Of het nou op sportevenementen of bij een DJ is te zien, het maakt met dit jack niks uit. Dit item van Nike kan je outfit helemaal afmaken door de te gekke kleuren die er beschikbaar zijn. De jas is zo gemaakt dat je er ook mee kan sporten, doordat de jas niet te lang is kan je nog makkelijk blijven bewegen. De stof zorgt ervoor dat het regen en wind afhoudt maar toch genoeg ademt om te kunnen sporten.

Nike Sportswear Heritage Windrunner-jassen | Closer Look

De jassen zullen in verschillende kleuren verschijnen met verschillende details. Hieronder kan je de jassen bekijken. Houdt ons in de gaten op social media op om de hoogte te blijven van de laatste updates rondom deze te gekke jas.
Images by: Nike