Skip to content
Newsfeed

De Nike SB Dunk Low ‘ACG Terra’ komt terug in een andere colorway

24 juni 2021 11:00
De Nike SB Dunk Low ‘ACG Terra’ komt terug in een andere colorway

De Nike SB Dunk Low ‘ACG Terra’ komt deze zomer terug in een nieuwe colorway. In 2020 kwam de Nike SB Dunk Low Pro ‘ACG’ uit en eerder zagen we een release van de Nike SB Dunk Low ‘Celadon ACG’.

Nike ACG (All Conditions Gear) is de outdoor lijn van Nike. De kleding en schoenen die het submerk uitbrengt is bedoelt om te dragen. Of het nou sneeuwt of regent, met ACG overleef je de storm.

In 1991 kwam de Air Mowabb uit. Dit was een outdoor trainingsschoen met inspiratie van de moccasins die de inheems Amerikaanse bevolking droeg en het landschap van Moab, Utah. Op de schoen waren opvallende kleuren te zien. Ook was de middenzool voorzien van spikkels. De laatste twee elementen zien we ook terug op de nieuwe Nike SB Dunk Low.

Nike SB Dunk Low ‘ACG Terra’

De nieuwe Nike SB Dunk Low ‘ACG Terra’ komt met een bovenwerk van suède. Dit zagen we ook op de twee eerdere Dunk’s. De basis is zwart met felroze overlays. De Swoosh komt op deze sneaker in een lichte crème kleur. De middenzool is wat we gewend zijn van de ACG Dunk’s, wit met zwarte spikkels.

Er is pas één foto bekend van deze sneaker, maar het lijkt er op dat de branding op de hiel in het oranje zal zijn. Dit zal goed contrasteren met de andere kleuren die worden gebruikt. Scroll naar beneden om de sneaker te zien.

De releasedatum van de Nike SB Dunk Low ‘ACG Terra’ is nog niet bekend. Er gaan wel geruchten dat de sneaker deze zomer nog zal uitkomen. Wil jij deze release niet missen? Volg ons dan op Instagram en Twitter.

De eerdere twee Nike SB Dunk Low ACG’s zijn hieronder te vinden via de knoppen.

Nike SB Dunk Low 'ACG Terra'