Skip to content
Upcoming

De Nike React Vision zal in twee nieuwe colorways verschijnen

1 april 2020 10:32
De Nike React Vision zal in twee nieuwe colorways verschijnen

Nike heeft twee nieuwe colorways van de Nike React Vision D/MS/X onthuld. Buiten het feit dat deze sneakers er super tof uit zien biedt dit model van Nike uiterst comfort. Over een paar dagen is het zover, want op 4 april om 09:00 kun je deze sneakers scoren via onder andere Nike.com.

Nike React Vision D/MS/X ‘Black’ | CD4373-004

De Nike D/MS/X React Vision ‘Black’ heeft een super strakke look. Alles op de sneaker is zwart gekleurd, tot in alle details. Op de andere colorway heeft Nike meer haar best gedaan voor een zomerse colorway. Op de ‘Black’ colorway is het bovenwerk van mesh en is de hiel van een rubberen materiaal. Deze steekt iets uit over de outsole.

Nike React Vision D/MS/X ‘Beige/Green’ | CI7523-200

Deze beige sneaker heeft uiteraard ook een ultiem comfort, het bovenwerk is gemaakt van een naadloos mesh. De sneaker is afgewerkt met een iets donkerdere swoosh en geweldige kleurtjes. De paars, groen en blauwe details zorgen ervoor dat de sneaker helemaal zomer proof is. De groene details komen terug op de zool, de tong van de sneaker een deels bij de veter units, deze zijn verder afgewerkt met paars.

Aankomende zaterdag, 4 april 2020 zullen beide colorways van de Nike React Vision D/MS/X droppen. Je zal wel een beetje bijtijds op moeten staan want om 09:00 zijn ze al verkrijgbaar bij onder andere Nike. Deze sneakers zullen €130,- kosten. Als je helemaal up-to-date wil blijven kan je ons volgen op social media en de releasekalender in de gaten houden.


Nike React Vision D/MS/X 'Black'

CD4373-004 · Prijs vanaf €118,-

Naar alle aanbieders

Nike React Vision D/MS/X 'Beige/Green'

CI7523-200 · Prijs vanaf €97,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike