Skip to content
Upcoming

De Nike React Vision dropt in drie colorways!

5 februari 2020 23:11
De Nike React Vision dropt in drie colorways!

Donderdag 6 februari 2020 is een vrij drukke dag als het op sneaker releases aankomt. Zo komt ook de Nike Vision React uit in drie verschillende colorways! Eerder doken er foto’s op van nog een ‘Triple Black’ colorway, maar deze zal morgen nog niet uitkomen.

Het design van de sneaker is geïnspireerd op de mythische, kleurrijke wezens van Mexicaanse volkskunstenaars. De sneaker is een mix van een fantasierijke look en Nike’s nieuwste innovaties. In totaal zullen er drie colorways droppen van de sneaker, namelijk Lemon Venom, Honeycomb en Black. De eerstgenoemde is een colorway voor dames, de tweede voor heren en de laatstgenoemde komt voor zowel heren als vrouwen uit.

Nike React Vision | Details

Het eerste wat de aandacht trekt is het bovenwerk van de sneaker. Dit is een bovenwerk dat is gemaakt van naadloos mesh. Het beschikt over een subtiel patroon dat is gebaseerd op een pijlgifkikker. Dit geeft de sneaker een iets vinnigere look. Als we met onze ogen naar beneden afdwalen zal de kenmerkende React midsole de aandacht trekken. Deze zool zorgt ervoor dat je bij elke stap een ongekend comfortabel gevoel evenaart.

Morgen 6 februari 2020 is het eindelijk zo ver, de drie Nike React Vision colorways zullen droppen via Nike! Er zal een prijskaartje van €130,- aan hangen. Check onze Releasekalender voor meer informatie en check hieronder foto’s van de colorways.


Nike React Vision 'Black'

CD4373-002 · Prijs vanaf €102,-

Naar alle aanbieders

Nike WMNS React Vision 'Black'

CI7523-002 · Prijs vanaf €71,-

Naar alle aanbieders
Nike React Vision

Nike React Vision 'Honeycomb'

CD4373-100 · Prijs vanaf €146,-

Naar alle aanbieders
Nike React Vision
Images by END.

Nike WMNS React Vision 'Lemon Venom'

CI7523-001 · Prijs vanaf €96,-

Naar alle aanbieders
Nike React Vision
Nike React Vision
Images by Nike