Skip to content
Upcoming

De Nike React Element 55 ‘Magic Flamingo’ is uit

25 februari 2020 15:57
De Nike React Element 55 ‘Magic Flamingo’ is uit

Nike is lekker bezig de afgelopen tijd. Er zijn dit jaar al meerdere colorways bekend gemaakt. En er staan ons nog meer te wachten. Vorige maand is er namelijk weer een nieuwe colorway uitgekomen en dit keer op de Nike React Element 55. Hij is dus al een tijdje uit maar dat mag de pret niet bederven. De sneaker heeft een ‘Magic Flamingo / Vivid Purple Aubergine’ tintje gekregen. Dus dames, waar wachten jullie nog op?

Nike React Element 55 silhouet is een alternatieve versie op de razendpopulaire Nike React Element 87. Het grote verschil zit hem in de doorzichtige upper op de React Element 87. De Nike React Element 55 is een van de meest comfortabele schoenen van Nike.

Nike React Element 55 | Closer Look

De sneaker heeft een ‘Magic Flamingo/Vivid Purple Aubergine’ colorway gekregen. Deze colorway is nogal kleurrijk. De kleur van de schoen is zachtroze en heeft aubergine paarse details. Zo staat bijvoorbeeld op de zijkant van de tong Nike React in het paars geschreven. Niet alleen zachtroze en aubergine paars zijn op de schoen te vinden, maar ook turquoise. Deze kleur vind je terug in de midsole, zool en achterop de schoen. Om het design van deze sneaker compleet te maken zijn de stiksel op het bovenwerk en op de achterkant van de schoen geel.

De sneaker is verkrijgbaar bij Nike en diverse anderen retailers. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van 130,-. Check hieronder de afbeeldingen van de sneaker. Oja, en je kunt onze releasekalender in de gaten houden voor meer informatie over diverse sneaker releases.

Nike React Element 55 'Magic Flamingo'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Nike React Element 55
Nike React Element 55
Images by Nike