Skip to content
Staff Picks

De Nike End of Season Sale gaat van start en dit zijn onze favorieten 🔥

25 juni 2021 09:00
De Nike End of Season Sale gaat van start en dit zijn onze favorieten 🔥

De Nike End of Season Sale gaat van start. Vanaf vrijdag 25 juni 09:00 uur tot donderdag 8 juli 09:00 uur kan jij genieten van kortingen tot wel 50%. Waar wacht je nog op?

Met duizenden artikelen in de uitverkoop snappen we dat een keuze maken lastig is. Om deze reden bieden wij jou wat inspiratie. Hieronder vind je onze favoriete sneakers, kledingstukken en accessoires die bij deze sale horen. Wil je toch wat anders en zelf door de sale-items scrollen? Klik dan op de knop hieronder om op de sale pagina te komen.

Schoenen

Heren

Als je fan bent van lage simpele schoenen, ben je bij Nike’s sale op de juiste plek. In deze sale zit onder andere de Nike SB Bruin React. Deze sneaker heeft een rubberenzool en een suède met canvas bovenwerk. Deze is perfect om in te skaten. De Nike Killshot SP hoort ook bij de End of Season sale. Deze schoen heeft een bovenwerk van mesh met suède overlays. Deze low-tops zijn makkelijk te dragen onder een korte broek. Klik op de afbeelding om de sneaker te shoppen.

Nike SB Bruin React | CJ1661-002 end of season
Nike Killshot SP | DC1982-400

Een witte sneaker is in de zomer een must-have. Nike weet dat uiteraard en heeft er een aantal meegenomen in de sale.

De Nike Blazer Mid ’77 Vintage is te krijgen voor een lagere prijs. Dit bovenwerk is helemaal van leer en biedt goede ondersteuning voor je enkels. Met de zwarte Swoosh heeft de sneaker toch wat contrast. De Nike Air Max 95 Essential is ook in de korting. Deze is helemaal in het wit. Deze sneaker is wat steviger en heeft een echte Air zool. Klik op de afbeelding om de sneaker te shoppen.

Nike Blazer Mid '77 Vintage | BQ6806-100
Nike Air Max 95 Essential | CT1268-100 end of season

Dames

Nike heeft ook uitgepakt voor de dames. Veel verschillende modellen en veel verschillende colorways maken het scrollen tussen de sneakers een pretje. Als je van wat ruigere sneakers houdt, zijn deze twee wat voor jou.

De Nike Air VaporMax 360 is er in een frisse zomerse kleur. De Air unit loopt over de hele zool, wat optimaal comfort biedt. Daarnaast hebben we de Nike Air Max Plus in een ‘Arctic Orange’ colorway. Naast de zomerse kleur past deze sneaker ook goed bij het EK. Klik op de afbeelding om de sneaker te shoppen.

Nike Air VaporMax 360 | CQ4538-700 end of season
Nike Air Max Plus | DM3033-100

Campfire Orange wordt de colorway van deze zomer. Er zijn verschillende sneakers in dit kleurenschema, maar de Nike Blazer Mid ’77 en de Nike Air Max 95 springen er toch echt uit.

Het bovenwerk van de Blazer heeft een witte lederen basis met een oranje Swoosh. Op de hiel en op de tong zitten blauwe accenten. De suède overlays die we gewend zijn van dit model zijn vervangen door leer. De Nike Air Max 95 is nog kleurrijker. Elke laag van de AM 95 heeft een andere kleur. De Swoosh op de zijkant en het element op de hiel zijn in dezelfde blauwe kleur als op de Blazer. Klik op de afbeelding om de sneaker te shoppen.

Nike Blazer Mid '77 | DM2872-100
Nike Air Max 95 | DJ6906-800 end of season

Kleding

Heren

Nu we in de zomer van het slot af gaan en weer alles kunnen doen, trekken we onze beste outfits uit de kast. Twee tops die daarbij horen zijn het Nike Sportswear t-shirt en de Jordan 23 Engineerd herentop.

Het Nike Sportswear t-shirt is gemaakt van zwaar jerseymateriaal voor een premium feel en oversized pasvorm. Het shirt is gemaakt met 100% duurzame materialen. Dit shirt is in het wit en in het grijs te koop. De Jordan 23 Enigneered herentop is gemaakt van een glanzend satijnen materiaal. Op de borst zit een grote borstzak. Dit biedt praktisch gebruiksgemak. Klik op de afbeelding om het product te shoppen.

Nike Sportswear Herentop met korte mouwen | DA0653-100 end of season
Jordan 23 Engineerd herentop | CZ4820-022

Bij de shirts horen natuurlijk ook shorts. Hieronder vind je de Nike Flex Stride Run Division short en Nike F.C. Voetbalshort.

De Nike Flex Stride Run Division shorts is eigenlijk een hardloopbroekje, maar kan ook als alledaagse short gebruikt worden. Dit komt door het simpele design en de comfort door een binnenbroekje. De Nike F.C. Voetbalshort is in een fleece materiaal. Zo voelt het net alsof je een korte joggingbroek aan hebt. Deze short komt in de blauwe kleur hieronder, maar ook in het zwart. Klik op de afbeelding om het product te shoppen.

Nike Flex Stride Run Division | DA1300-010
Nike F.C. Voetbalshorts | CZ1003-480 end of season

Dames

Voor de dames heeft Nike ook een aantal leuke t-shirts. Zo hebben we hieronder het Nike Sportswear Swoosh t-shirt en de Nike Polo.

Het Nike Swoosh t-shirt draait om het logootje dat we van het merk kennen. Er staat onder de borstzak dat de Swoosh garantie staat voor goede kwaliteit. Het shirt heeft een ruime pasvorm en is gemaakt van zwaar katoen.

De Nike Polo is niet zomaar een polo. Het shirt is gemaakt van een innovatief zweetafvoerend materiaal. Het oranje accent bij de knoopsluiting refereert naar de originele oranje schoenendoos van Nike. Klik op de afbeelding om het product te shoppen.

Nike Sportswear Swoosh | CZ8911-100 end of season
The Nike Polo Damespolo | DC3426-010

Om de warmte te doorstaan heeft Nike een hoop shorts in de aanbieding. De Nike Swoosh Run hardloopshorts en Jordan Essential Bikershorts bieden beiden comfort aan.

De Nike Swoosh Run hardloopshorts kan je goed matchen met het Swoosh t-shirt hierboven. Door de pastelkleur oogt deze korte broek erg zomers. Ook heeft Nike de Jordan Essentials Bikershorts in de aanbieding. Dit is een zwarte bikershort met rode accenten en een rode Jumpman. Dit broekje is perfect als je liever iets straks aan wil hebben. Klik op de afbeelding om het product te shoppen.

Nike Swoosh Run hardloopshorts | CZ9315-576
Jordan Essentials bikershorts | DC2177-010 nike end of season

Accessoires

Unisex

Nike heeft in hun End of Season Sale uitgepakt met de accessoires. Er zijn veel verschillende soorten producten te krijgen. Zo hebben ze een groot assortiment aan caps en sporttassen zoals de NikeCourt Heritage86 cap en Nike Yoga One Club Sporttas hieronder. Er zijn ook kleinere accessoires te verkrijgen zoals bidonnen en voetballen. Klik op de afbeelding hieronder om het product te shoppen.

NikeCourt Heritage86 pet | DH2051-010
Nike Yoga One Club Sporttas | DH4066-424 end of season
Nike 710 ml SS HyperCharge Straw Bidon | NOBF9-435 end of season
Nike Pro Voetbal | SC3971-101

Wil jij altijd op de hoogte zijn van de beste deals en steals? Volg ons dan op Instagram en houd onze blogs goed in de gaten.