Skip to content
Upcoming

De Nike Dunk Low wordt geüpgraded door KASINA

2 september 2020 14:23
De Nike Dunk Low wordt geüpgraded door KASINA

De Nike Dunk Low is een model die we dit jaar al heel wat keren terug hebben zien komen. In september is dat weer het geval maar dan in samenwerking met niemand minder dan KASINA. De Koreaanse store heeft de handen in een geslagen met Nike en komen met een geweldige nieuwe colorway op de Nike Dunk Low. Deze zal deze maand nog in Korea gereleased worden, of dat ook het geval is in Europa is nog even afwachten.

KASINA is een van de meest bekende streetwear shops in Korea. Hier in Europa krijgen wij maar weinig mee van het merk maar ondanks dat heeft KASINA ondertussen al 10 stores in Seoul en Busan. Deze te gekke store is geopend in 1977 in Busan, hier begonnen zij als skateshop. Al snel groeide KASINA uit tot meer, en vandaag de dag verkopen zij de dikste merken en hebben ze de beste sneaker releases.

Kasina Nike Dunk Low

De samenwerking tussen KASINA en Nike hebben een strakke colorway opgeleverd. De wit lederen basis wordt afgewerkt met blauw suède overlays. Dit materiaal is ook terug t zien op de gele swoosh. Voor op de sneaker zien we een kleine rode swoosh. Op de tong van de sneaker zien we de KASINA branding. Aan de sneaker hang het logo van KASINA.

De Kasina Nike Dunk Low zal deze maand gereleased worden, dat is het geval in Azië. Of de sneaker later ook hier nog gereleased zal worden is nog even afwachten. Tot dan kan je de sneaker hieronder checken. Houdt ons in de gaten op social media en bekijk de releasekalender om geen een release te hoeven missen!


Images by: @Esther_Park