Skip to content
Upcoming

De Nike Dunk Low University Red zal binnenkort verschijnen

5 april 2020 21:58
De Nike Dunk Low University Red zal binnenkort verschijnen

De afgelopen tijd word de Dunk Low steeds vaker terug gebracht door Nike. Dit jaar zijn er al een hoop colorways verschenen en staat er weer een nieuwe colorway voor ons klaar. De Nike Dunk Low University Red, er zijn nog geen officiële foto’s maar naar verwachting zal de sneaker gedropt worden op 21 mei.

Nike SB Dunk Low University Red | CU1727-100

De Nike Dunk Low Universty Red heeft nog geen officiële afbeeldingen, onderstaande afbeelding is dus een mock-up. De sneaker heeft een wit en rood bovenwerk. Naar verwachting zal de sneaker er uitzien als de release uit 2005, de ”St. Johns”. De sneaker zal waarschijnlijk een witte tussenzool krijgen en een rode outsole. De Nike branding zal te zien zijn op de tong en op de heel.

De Nike Dunk Low wordt verwacht op 21 mei 2020. Je kan de sneaker dan bemachtigen via Nike.com en diverse geselecteerde Nike-retailers. Er zal een prijskaartje van €100,- aanhangen. Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste sneaker nieuws? Volg ons dan op social media en neem een kijkje in de releasekalender. Je kan de sneaker hieronder bekijken!