Upcoming

De Nike Dunk Low Plum komt binnenkort opnieuw uit!

26 januari 2020 14:30
De Nike Dunk Low Plum komt binnenkort opnieuw uit!

Het jaar is al goed begonnen met een hoop releases! Er zijn nu foto’s opgedoken van de vernieuwde Nike Dunk Low Plum. Nike brengt de geweldige colorway opnieuw uit met enkele aanpassingen. Scroll naar beneden en bekijk de sneakers.

De eerste Nike Dunk verscheen in 1985, deze sneaker werd ontworpen door Peter Moore. Wat de dunk bekend maakte zijn de onvoorstelbaar veel colorways, die uiteindelijk ook kenmerkend waren. De eerste Dunk werd voor een universiteit gemaakt, hierbij hoorde de slogan ‘wees loyaal naar je school’. Het duurde maar even voordat skaters fan werden van dit fantastische model van Nike.

Nike Dunk Low Plum | Closer Look

De sneaker die in 2001 in de ‘Ugly Duckling’ pack zat zal opnieuw uitkomen. De sneaker was zo populair dat ‘ie in 2011 al in een High versie verscheen. De sneaker zal een paar kleine veranderingen ondergaan. De sneaker zal wel weer een paars bovenwerk krijgen met rode details, zoals de veters, de Nike branding op de tong, de zool en de swoosh.

De sneaker zal op 7 februari 2020 om 09:00u verschijnen en kost €100,-. Ben jij benieuwd naar de sneaker? Scroll dan naar beneden en bekijk de ‘m alvast! Houd onze social media in de gaten en de releasekalender om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!


Nike dunk low
Nike dunk low
Nike dunk low
Images by: Nike
The Turnover