Skip to content
Newsfeed

De Nike Dunk Low komt uit in het bordeaux rood

20 juli 2021 11:49
De Nike Dunk Low komt uit in het bordeaux rood

Nike brengt deze herfst de Dunk Low uit in een ‘Bordeaux’ colorway. Het geliefde model krijgt weer een twee-kleurig kleurenschema.

Het is overduidelijk dat dit jaar het jaar van de Dunk is. Zowel de lage als de hoge modellen zijn erg populair. Vooral de Dunk’s die gebruik maken van wit en nog een andere kleur zijn moeilijk te krijgen. Dat er weer een Dunk Low aan komt met een twee-kleurig kleurenschema belooft maar weer dat het einde van het jaar van dit model nog niet in zicht is. Onlangs verschenen de beelden van een Nike Dunk High ‘Aluminum’ met een zomerse colorway.

Nike Dunk Low ‘Bordeaux’

De Nike Dunk Low ‘Bordeaux’ heeft maar twee kleuren in het kleurenschema, wit en bordeaux rood. Het bovenwerk is gemaakt van wit leer. Om het bovenwerk zitten bordeaux rode overlays. Deze zijn ook van leer. De veters, heeltab en Swoosh zijn net als de overlays in het rood.

De middenzool en buitenzool zijn in dezelfde kleuren als het bovenwerk. De middenzool is wit en de buitenzool is bordeaux rood. Bekijk de beelden van deze sneaker hieronder.

De releasedatum van de Nike Dunk Low ‘Bordeaux’ is nog niet bekend. Deze colorway wordt wel in de herfst verwacht. Wil jij deze release niet missen? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste sneaker nieuws.

Nike Dunk Low 'Bordeaux'
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date