Skip to content
Newsfeed

De Nike Dunk High WMNS Rebel ‘Cashmere’ krijgt een stoere look

3 augustus 2021 14:53
De Nike Dunk High WMNS Rebel ‘Cashmere’ krijgt een stoere look

De Nike Dunk High WMNS Rebel ‘Cashmere’ heeft veel verschillende kleuren op het bovenwerk en een vernieuwde zool. Door extra details krijgt deze sneaker een stoere uitstraling met meer body.

In 2019 kreeg de Nike Air Force 1 verschillende ruige silhouetten voor de dames genaamd de ‘Reimagined’ collectie. In deze collectie zagen we de Jester, Sage, Rebel, Lover en Explorer. Het gerucht gaat dat Nike deze collectie voort wil zetten op de Dunk.

Nike Dunk High WMNS Rebel ‘Cashmere’ | DH3718-700

De Nike Dunk High Rebel heeft op het bovenwerk dubbele elementen. De overlays rondom de toebox lijken dubbel, er zijn twee Swooshes en de achterste overlay is dubbel. Hierdoor kan er meer kleur toegevoegd worden aan het model.

De overlays rondom de toebox zijn roze en geel. De toebox zelf is wit. Het middenpaneel is lichtroze met een donkergroene Swoosh. Op de Swoosh zit een kleinere Swoosh in het zwart diagonaal geborduurd. De achterste overlays zijn lichtblauw en geel. De hiel zelf is pastelgeel.

Naast het opvallende bovenwerk heeft dit model ook een opvallende zool. Deze is namelijk verhoogd. De middenzool is wit, maar de buitenzool is lichtbeige. Bekijk de beelden van de nieuwe uitvoering van de Dunk hieronder.

De Nike Dunk High WMNS Rebel ‘Cashmere’ komt op donderdag 12 augustus uit om 09:00 uur voor €120,-. Wil jij de release van deze sneaker niet missen? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app zodat jij op tijd bent voor de drop.

Nike Dunk High Rebel 'Cashmere'
Nike Dunk High Rebel 'Cashmere'
Nike Dunk High Rebel 'Cashmere'