Skip to content
Upcoming

De Nike ‘Dragon’ pack dropt nog deze week!

25 maart 2020 22:21
De Nike ‘Dragon’ pack dropt nog deze week!

Er staat weer een te gek nieuw pack van Nike klaar voor ons en die komt sneller dan je denkt, namelijk deze week nog. Dit pack zal bestaan uit drie sneakers, waarvan twee hele bekende. In dit pack zitten de Air Max 90, Air Force 1 Low en de Nike Ryz 365. De sneakers beschikken over een speciale colorway, ben jij benieuwd welke? Lees dan hieronder verder!

Dit pack zal bestaan uit drie sneakers, namelijk de Nike Air Max 90, Nike Air Force 1 Low en de Nike Ryz 365. De Air Max 90 en de Air Force 1 Low zijn twee razend populaire modellen van Nike, misschien zelf wel dé populairste. De sneakers zijn niet meer weg te denken uit onze brede schoenenwereld. In al die jaren zijn de modellen al in talloze kleuren omgetoverd. De Air Max 90 viert dit jaar zelf haar dertigste verjaardag en dat wordt op Air Max Day (donderdag 26 maart 2020) gevierd met ontzettend veel nieuwe colorways.

Nike Dragon Pack | Closer Look

Nike heeft een speciale tint in dit pack verwerkt. Alle drie de sneakers beschikken over iriserende schubben die je zal doen denken aan die van een draak. Alle drie de colorways beschikken over een ‘Black’, ‘Sail’ en ‘Hyper Crimson’ kleurenpallet. Bij de Nike Air Max 90 is de mudguard, gemaakt van leer, bedekt met een zwarte kleur. Ook de tong en het gedeelte bij de veters is zwart. Verder is de neus gemaakt van mesh en beschikt over een ‘sail’ kleur. De sneaker bevat nog oranje details op het heel-logo en bij de veters. En niet te vergeten ook het ‘dragon’ effect bevindt zich op het bovenwerk.

Het bovenwerk van de Nike Air Force is gekleurd in de kleur ‘Sail’ en in het middelste gedeelte zijn de ‘Dragon’ schubben terug te vinden. De tong en de Swoosh hebben een zwarte kleur gekregen. Het heel-logo is in een oranje kleur gekleurd.

Dan gaan we door naar de laatste colorway, deze bevat tevens ook de meeste kleuren. De Swoosh op deze Nike Ryaz 365 en het gedeelte boven de midsole heeft een ‘crimson’ kleur gekregen. Het bovenwerk is gekleurd in het zwart en de kleur ‘sail’. De ‘dragon’ print is terug te vinden rondom de midsole.

Dit Nike ‘Dragon’ pack zal deze week nog releasen. Welke exacte datum is nog onduidelijk, houd daarom in de tussentijd onze releasekalender in de gaten. De sneakers zullen verkrijgbaar zijn op Nike.com. Check hieronder de afbeeldingen van deze te gekke sneakers en volg ons op sociale media of download de Sneakerjagers app in de appstore, om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws.

Nike Air Max 90

CW2656-001 · Prijs vanaf €167,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike

Nike Air Force 1 Low

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images by Nike

Nike Ryz 365

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images by Nike
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date