Skip to content
Upcoming

De Nike Blazer Mid Vintage 77 komt in twee colorways

13 februari 2019 13:15
De Nike Blazer Mid Vintage 77 komt in twee colorways

De Nike Blazer, een echte klassieker in de Nike serie. Het model is de laatste jaren talloze keren uitgebracht in verschillende looks, colorways en soms zelfs modeliteraties. Afgelopen maand is de Blazer Mid uitgekomen in een super cleane three-way colorway, bestaande uit een strakke witte uper met wat details van felle kleuren. Dit beviel een hoop sneakerheads erg goed dus heeft Nike besloten om het Blazer Mid 77 Vintage model ook een ‘Habanero Red’ en ‘Lucid Green’ colorway te geven.

Nike heeft het beroemde model vernoemd naar het basketbalteam van Portland (USA). Toen het model zichtbaar was aan de voeten van de spelers in 1972 werd het een instant classic. De onbetwiste klassieker is sinds 1972 niet alleen op het veld maar ook casual te vinden op straat.

Voor de volgende variatie van de Blazer speelt Nike in op de vintage look. Het iconische design wordt uitgevoerd in een witleren bovenwerk waarop verschillende leuke details te vinden zijn. Zo zijn in beide gevallen de swoosh en de nike branding uitgevoerd in Lucid Green of Hebanero Red. De midsoles hebben een vintage afwerking wat de sneakers die extra vintage feeling geeft. Als finishing touch hebben de modellen de nostalgische look op de tongue die gemaakt is van een zichtbaar foam.

Ben jij helemaal verliefd op de blazer of ben jij groot liefhebber van zijn vintage looks?Grijp dan morgen, 14 februari 2019, je kans om deze toffe sneakers te scoren!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike Blazer Mid 77 OG 'Red'

BQ6806-600 · Prijs vanaf €77,-

Naar alle aanbieders
Vintage
Vintage
Vintage
Vintage
Vintage
Pictures by: Sneaker Politics

Nike Blazer Mid 77 Vintage 'Lucid Green'

BQ6806-300 · Prijs vanaf €99,-

Naar alle aanbieders
Vintage
Vintage
Vintage
Vintage
Vintage
Pictures by: Sneaker Politics
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date