Skip to content
Upcoming

De Nike Air Span 2 komt in Clean Grey/Yellow!

4 maart 2019 14:19
De Nike Air Span 2 komt in Clean Grey/Yellow!

De Nike Air Span 2. Het is een sneaker die we eigenlijk al een tijdje niet meer zagen. Tot het moment in 2017 toen er weer nieuw leven in het Nike retro model werd geblazen. Door 2017 en 2018 heen heeft Nike nog een aantal colorways uitgebracht maar de laatste tijd viel het wat stil. Nike heeft sinds kort wel weer deze hele toffe, maar vooral frisse Clean Grey/Yellow colorway op de planning staan!

De Air Span 2 is een van de wat oudere Nike modellen. Hij past perfect in het rijtje thuis bij de Air Skylon, Air Tailwind en de Zoom Alpha. Waar het model vorig jaar vooral in tonal of pastel colorways werd uitgebracht heeft Nike voor deze Clean Grey colorway wat anders bedacht.

Het bovenwerk is voornamelijk gemaakt van een lederen materiaal. De sport sneaker heeft echter ook een hoop panelen die gemaakt zijn van mesh, waardoor de sneaker lekker luchtig wordt. De clean grey kleur heeft toch wel de overhand. De Swoosh, eyelets en het midden van de outsole hebben een frisse gele kleur. Ook is de bekende air Span tekst op de heel uitgevoerd in deze gele kleur.

Al met al een heerlijke sneaker die perfect past bij het recente mooie weer! Een releasedatum is helaas nog niet bekend maar we gaan ervan uit dat hij in maart tevoorschijn zal komen in de Sneakerjagers releasekalender!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Clean Grey
Clean Grey
Clean Grey
Clean Grey
Clean Grey