Skip to content
Newsfeed

De Nike Air Max Plus wordt in een PSG-jasje gestoken

24 maart 2024 16:58
De Nike Air Max Plus wordt in een PSG-jasje gestoken

Na de eerdere introductie van de Air Max Mercurial TN door Kylian Mbappé, zet Nike de vruchtbare samenwerking met de Franse club voort. Onlangs is de Air Max Plus namelijk verschenen in een PSG-thema.

🎨 Colorway: White/Metallic Gold-Obsidian-Team Red
#️⃣ Stylecode: FZ4776-100
📅 Release: zomer 2024

De officiële beelden van de Nike Air Max Plus PSG tonen het kenmerkende golvende design, dat harmonieus samengaat met de karakteristieke kleuren van de club uit Parijs: wit, marineblauw en rood, met een vleugje geelgoud. De veters, kraag en tussenzool zijn uitgevoerd in wit, terwijl de rubberen buitenzool in het zwart is weergegeven. De gouden Swooshes voegen een finishing touch toe aan het design.

Op de tong van de sneaker zien we het clubmotto “ICI C’EST PARIS”, terwijl het Nike Air-logo op het tonglabel is vervangen door het wapen van Paris Saint-Germain. Het motto wordt opnieuw weergegeven op de inlegzool van de rechterschoen, terwijl het TN-logo te zien is op de inlegzool van de linkerschoen.

Al is de releasedatum nog niet bevestigd, lijkt het erop dat de Paris Saint-Germain x Nike Air Max Plus ‘Navy’ in de zomer van 2024 zal droppen. Bekijk nu eerst de beelden hieronder en houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten voor de laatste updates!

Nike Air Max Plus 'PSG' FZ4776-100
Nike Air Max Plus 'PSG' buitenzool
Nike Air Max Plus 'PSG' Tn-logo
Nike Air Max Plus 'PSG' bovenwerk
Nike Air Max Plus 'PSG' FZ4776-100
Nike Air Max Plus 'PSG' reflectie
Nike Air Max Plus 'PSG' FZ4776-100
Nike Air Max Plus 'PSG' Swoosh
Nike Air Max Plus 'PSG' Ici C'est Paris
Nike Air Max Plus 'PSG' Air-unit