Upcoming

De Nike Air Max 97 komt uit met een vintage tintje

10 februari 2020 15:05
De Nike Air Max 97 komt uit met een vintage tintje

Na de bekendmaking van de Nike Air Max 97 ‘Gold’ komt Nike met een compleet nieuwe colorway. De sneaker heeft de meest te gekke kleuren al gehad en nu komen zij met een nieuw vintage tintje. Wat meteen opvalt aan deze nieuwste sneaker is de opvallende kleurencombinatie.

De Nike Air Max 97 is voor het eerst uitgebracht in 1997, vanwaar ook de naam Air Max 97. De sneaker die geïnspireerd was op de bullet-treinen uit Japan, was de eerste sneaker van Nike met lucht over de volledige lengte.

Nike Air Max 97 | Vintage colorway

De sneaker die in 1997 uitkwam, wordt nu opgepimpt met het palet van neongroen, roze en schitteren in de zon door reflecterende panelen. Niet alleen neongroen en roze zijn in de schoen verwerkt, maar door de schoen zitten ook gouden details. Witte spatborden lopen langs de gehele zool met achterop de hiel een neongele riem. Daarnaast zijn bovenop de schoen de materiaallagen zichtbaar chaotisch om dingen licht te plaatsen. Dit is omdat ze abrupt overschakelen van gladleer van pasteigroen naar pittig felroze en rosé gouden irisering. De neongele riem op de hiel en het detail op de tong zijn bedoeld om de energie aan te vullen en de schoen helemaal af te maken.

Wanneer de sneaker precies uitkomt is nog niet duidelijk, alleen dat deze in 2020 zal komen. Houd onze releasekalender in de gaten voor de laatste releases en wie weet ben jij binnenkort wel eigenaar van deze sneaker!

Nike Air Max 97 'Multi'

CW5591-100 · Prijs vanaf €66,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 97
Nike Air Max 97
Images by Nike

The Turnover