Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 97 heeft opnieuw een ‘Gold’ make-over gekregen

6 februari 2020 08:41
De Nike Air Max 97 heeft opnieuw een ‘Gold’ make-over gekregen

Deze week doken er nog foto’s op van een Nike Air Max 97 die helemaal verwerkt was in een gouden kleur. Nu is er een Air Max 97 ‘Gold’ opgedoken die ook goud van kleur is. Echter ziet hij er toch een stuk anders uit dan de colorway die eerder deze week opdook!

In de eerste maand van 2020 bracht Nike naar aanvang van de Olympische Spelen een Air Max 97 ‘Olympic Pack’ uit. Dit was een pack dat bestond uit vijf verschillende colorways die de ringen van de Olympische ringen representeren. Het pack is nog steeds verkrijgbaar via Footlocker!

Nike Air Max 97 ‘Gold’ | CJ0625-700

Het bovenwerk van de sneaker is verwerkt in een gouden kleur. Ook is het gehele bovenwerk gemaakt van leer, behalve de tong. Deze is namelijk gemaakt van mesh voor een zacht, comfortabel gevoel. Het enige wat een andere kleur heeft gekregen op het bovenwerk is de Air Max branding op de heel pull tab en de binnenkant van de sneaker. Op de inlegzooltjes is overigens een gouden Swoosh te vinden. Als we afzakken naar de zool zien we een witte midsole. Hieronder is een Air bubble te vinden die onder de gehele sneaker loopt. De binnenkant van deze Air bubble is ook goud van kleur. Als outsole heeft Nike gekozen voor deels transparante zool met gouden spikkels erop.

Hoewel er nog geen officiële releasedatum bekend is, is dit wel een release om naar uit te kijken! Houd onze Releasekalender in de gaten voor de laatste updates over releases. Scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker.


Nike Air Max 97 'Gold'

CJ0625-700 · Prijs vanaf €81,-

Naar alle aanbieders
Air Max 97 Gold
Air Max 97 Gold
Images by Nike