Upcoming

De Nike Air Max 95 komt in meerdere gekleurde lagen

19 september 2019 16:19
De Nike Air Max 95 komt in meerdere gekleurde lagen

Nike brengt de populaire Air Max 95 terug in een gekleurd jasje met gebruik van andere materialen.

Het is bijna een kwart eeuw geleden dat de Nike Air Max 95 voor het eerst uitkwam. De nieuwe Nike sneaker was een grote en vernieuwde stap van de Nike running shoes. De Air Max 95 had een opvallende golvend design op het bovenwerk en viel eeg op door het kleuren schema en felle neon gele accenten. Het nieuwe silhouette had een gedurfd design en was niet te vergelijken met voorafgaande sneakers.

De Air Max 95 had ook een geheel andere benadering als het gaat om de Air Unit. De 95 was de eerste sneaker die zichtbare Air eenheden had in de voorvoet. Ook was de 95 de eerste sneaker die een zwarte midsole had, de Air Max 95 was echt een buitenbeentje.

De upper van de Air Max 95 is gemaakt van mesh met daaronder de kleurrijke golvende lagen gemaakt van canvas en denim. De toebox en hiel zijn gemaakt van licht blauw denim en geeft zo een mooie look aan de sneaker. Wat ook erg opvalt zijn de gekleurde eyelets op de upper met een zonnetje pin. Het bovenwerk van de sneaker zit op een witte midsole met gekleurde Air Units. Om de gehele sneaker af te maken word de sneaker afgerond met een gum outsole.

De Nike Air Max 95 SP ‘Multi’ released op zaterdag 26 september voor €180,-. Check hieronder de store list en houd onze releasekalender in de gaten!


Nike Air Max 95 SP 'Multi'

CK5669-400 · Prijs vanaf €97,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 95
Nike Air Max 95
Nike Air Max 95

The Turnover