Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 90 ‘Lemon Venom’ is nu verkrijgbaar

24 maart 2020 19:54
De Nike Air Max 90 ‘Lemon Venom’ is nu verkrijgbaar

Dit jaar viert de Nike Air Max 90 haar dertigste verjaardag en om die reden zijn er dit jaar al veel verschillende colorways verschenen op de klassieke AM90. Niet alleen nieuwe colorways, maar ook nieuwe modellen zoals de Nike Air Max FlyEase en de Nike Air Max 2090 die aankomende donderdag 26 maart voor het eerst uitkomt. Aanstaande donderdag is het Air Max Day, so stay tuned, want er zullen ontzettend veel nieuwe schoenen uitgebracht worden.

De Air Max 90 is voor het eerst op de markt gebracht in de jaren ’90. De Air Max 90 valt niet meer te missen in je schoenenkast. Tot de dag van vandaag is het model nog steeds razendpopulair en een echte favoriet voor de sneaker verzamelaars onder ons. De sneaker heette niet altijd al de Air Max 90. Tot 2000 heette het model de Air Max III, daarna werd hij vernoemd naar het jaartal van zijn lancering.

Nike Air Max 90 ‘Lemon Venom’ | Details

De sneaker beschikt over een witte, ‘Lemon Venom’, ‘Pure Platinum’ en ‘Sail’ colorway. In de Swoosh bevindt zich de ‘Lemon Venom’ kleur. Deze kleur komt terug in het branding logo op de tong en op het heel-logo. Op het bovenwerk bevinden zich suède overlays in de ‘Sail’ kleur. De midsole is wit van kleur, terwijl de air-unit gebroken wit is. De sneaker is helemaal met elkaar verbonden door de lichte kleuren. De mudquard heeft een zilveren kleur gekregen.

De Nike Air Max 90 ‘Lemon Venom’ is vanaf nu verkrijgbaar via o.a. JD Sports en overkillshop.com. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van 139,95,-. Ben jij benieuwd welke sneakers er nog meer uitkomen binnenkort? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media. Check hieronder de afbeeldingen van deze nieuwe colorway!

Nike Wmns Air Max 90 'Lemon Venom'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images by Nike
The Turnover