Upcoming

De Nike Air Max 90 is terug voor de volgende generatie!

31 januari 2020 11:52
De Nike Air Max 90 is terug voor de volgende generatie!

Dertig jaar geleden transformeerde de Nike Air Max 90 de atletiekbaan met een street-essential. Het icoon is nu terug voor de volgende generatie, opnieuw uitgerust met de elementen die 30 jaar geleden een revolutie veroorzaakten en met de techniek van nu die zorgen voor duurzaamheid en comfort.


Air Max 90
Air Max 90
Air Max 90

De Air Max 90 is één van de meest gevierde ontwerpen van Tinker Hatfield. In de loop der jaren zijn er talloze kleuren en structuren op Air Max 90 zijn toegepast. Voor de vibe van de OG Air Max 90 maakt Nike het icoon niet ‘gewoon retro’, maar hebben ze het hele design opnieuw geschetst. De vorm en constructie van dit vernieuwde design komen overeen met die van de OG met dezelfde strakke look en feel.Strakke lijnen, veelzijdig en tijdloos. De populaire Air Max 90 sneaker keert dus terug in de vorm van de OG. Met dezelfde iconische wafelzool, gestikte overlays en klassieke TPU-accenten die je gewend bent, loop je tussen de goden van Air.


Images: Sneakerjagers

De Air Max 90 OG-geïnspireerde collectie is nu verkrijgbaar via Nike en diverse geselecteerde Nike-retailers in Europa. Er zijn maar liefst vijf colorways verkrijgbaar waaronder de onderstaande Air Max 90 ‘Volt’ en de Air Max 90 ‘Royal Blue’. Benieuwd naar de andere colorways? Bekijk deze hier.

Nike Air Max 90 OG 'Volt'

CD0881-103 · Prijs vanaf €94,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 90 OG 'Royal Blue'

CD0881-102 · Prijs vanaf €120,-

Naar alle aanbieders
The Turnover