Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 90 ‘Infrared’ gaat toch nog droppen in 2020

6 maart 2020 11:26
De Nike Air Max 90 ‘Infrared’ gaat toch nog droppen in 2020

De Nike Air Max 90 bestaat dit jaar natuurlijk al weer 30 jaar, dit kan je haast niet zijn ontgaan. Zo zien we op bijna alle nieuwe releases details van de originele runner uit de jaren 90. Maar waar de geruchten op gang komen van een DQM retro (die mogelijk tóch niet door gaat..) en een nieuwe atmos collab blijft er één sneaker achter. Het blijft namelijk angstvallig stil als het gaat over de Nike Air Max 90 ‘Infrared’. Maar er is hoop voor de Nike Air Max 90 Infrared in 2020!

Nike Air Max 90 ‘Infrared’ 2020

Natuurlijk hadden we nog hoop, want hoe kan je een 30e verjaardag vieren en niet dé beste en eerste colorway opnieuw uitbrengen. Want op 5 maart kwam daar de Instapost van Bubblekoppe, een account van een van de bekendere Nike Air verzamerlaars, dat de sneaker dan toch komt!

De afgelopen jaren heeft Nike wel al verschillende re-releases uitgebracht van de Infrared colorway, maar de laatste is al weer een tijdje geleden. De Air Max 90 staat dan, onofficieel, gepland voor de kaatste maanden van het jaar. Helaas moeten we dus nog even wachten op de release, maar er zit gelukkig nog genoeg leuks aan te te komen.

Uitgelichte afbeelding: Sneaker Files